Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Θέλει Αρεολά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει Αρεολά

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τόμας Βάτσλικ, αλλά χτύπησε και την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του Αρεολά, μέσω του Ραϊόλα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει την επόμενη ημέρα για τη θέση κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας. Επειδή ο Σα βρίσκεται πολύ κοντά στην Γουλβς, ο Ολυμπιακός εχει κλείσει τον Τσέχο διεθνή τερματοφύλακα (παίζει ήδη στο Euro 2020) Τόμας Βάτσλικ. Όμως στο Λιμάνι θέλουν και τον σπουδαίο τερματοφύλακα Αρεολά που αγωνίζεται με την Παρί Σεν Ζερμέν. Βέβαια τον θέλουν δανεικό και με οψιόν αγοράς. Η αξία του είναι 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αρεολά αμείβεται με 4.000.000 € τον χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα πήρε τον Ντοναρούμα. Έχει τον Κέιλορ Νάβας και τον Σέρχιο Ρίκο και ψάχνει να βρει τρόπο να βγάλει από πάνω της ένα από τα μεγάλα συμβόλαια που καλείται να πληρώσει. Με τον Αρεολά να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους Ερυθρόλευκους και τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό επίπεδο και τον ατζέντη του παίκτη Μίνο Ραϊόλα να συνηγορεί.

Ενδιαφέρον και από τη Λιλ

Ο Αρεολά πέρασε τη σεζόν στη Φούλαμ και την Πρέμερ Λιγκ (37 συμμετοχές), ενώ μέχρι την άφιξη του Κέιλορ Νάβας αποτελούσε τον βασικό γκολκίπερ της Παρί. Τη σεζόν 2019-20, μάλιστα, παραχωρήθηκε δανεικός για έναν χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς. Για τον 28χρονο διεθνή Γάλλο γκολκίπερ υπάρχει ενδιαφέρον και από την πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία θέλει να τον αγοράσει, αλλά δεν μπορεί να καλύψει το τεράστιο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις