Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιλότος φυλακή: Μεροκάματα ζητά ο Αναγνωστόπουλος – Παραμένει κυνικός
ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος φυλακή: Μεροκάματα ζητά ο Αναγνωστόπουλος – Παραμένει κυνικός

Πιλότος φυλακή: Ψυχρός και απαθής στη φυλακή ο Αναγνωστόπουλος - Ζήτησε να κάνει και μεροκάματα

Ψυχρό και ατάραχο θέλουν οι πρώτες πληροφορίες τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, τις πρώτες ώρες στη φυλακή. Μάλιστα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν φέρεται να ζήτησε να εργαστεί για να μειώσει την ποινή του. «Βρείτε μου καμιά δουλειά, να περνάει η ώρα», φέρεται να είπε, με την επιθυμία του αυτή -που απώτερο σκοπό έχει, φυσικά, να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο μελλοντικά για πρόωρη αποφυλάκισή του- να καταγράφεται και στο ρεπορτάζ της «Daily Mail» για τις εξελίξεις στη σοκαριστική υπόθεση, που απασχολεί όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τη Μ. Βρετανία.

Ο συζυγοκτόνος, μετά την απολογία του στον ανακριτή για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, οδηγήθηκε χθες στον Κορυδαλλό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ψυχρός και ανέκφραστος, ακριβώς όπως όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα να εργάζεται, για να περνάει πιο εύκολα η ώρα του.

Στη VIP πτέρυγα ο συζυγοκτόνος

Ο 32χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε Covid test, που βγήκε αρνητικό, και έτσι δεν χρειάζεται να μπει σε καραντίνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους άλλους κρατούμενους που βρίσκονται στη VIP πτέρυγα των φυλακών. Άλλωστε ο λόγος που μεταφέρθηκε εκεί ήταν οι φόβοι ότι μπορεί να κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα εντός της φυλακής. Στις πρώτες ώρες του στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έχει ζητήσει να δει τα κοντινά του πρόσωπα, αλλά ούτε και τον συνήγορό του. Σήμερα προαυλίστηκε κανονικά, όπως όλοι οι συγκρατούμενοί του.

Εντύπωση προκαλεί σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η ψυχραιμία του πιλότου, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνον, ενώ αν και πολλές φορές κατά τη διάρκεια της απολογίας του έλεγε ότι του αξίζει να τιμωρηθεί, την ίδια ώρα τόνιζε πως δεν είναι το “τέρας” που παρουσιάζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις