Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 22/6 ασυλία: Αυτός κερδίζει, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 22/6 ασυλία: Αυτός κερδίζει, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler σήμερα 22/6 ασυλία: Αυτός κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία - Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler σήμερα 22/6 ασυλία: Τρίτη σήμερα και στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο, μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, οι amigos επέστρεψαν επιτέλους στην κατάκτηση ατομικών ασυλιών, με τoν Κόρο να αναδεικνύεται νικητής και να πανηγυρίζει με τον κλασικό του τρόπο, βγάζοντας κραυγή. Στο Συμβούλιο του Νησιού, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος ένιωσαν ασφαλείς, με τον Κόρο να ορίζει ως πρώτο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη. Αιτιολογώντας την επιλογή του, είπε ότι δεν μπορούσε να ψηφίσει τη Μαριαλένα γιατί είναι η μοναδική γυναίκα που έχει μείνει στο Survivor.

Είναι σίγουρο πως όταν δεν παίρνει ασυλία αυτός ή η Μαριαλένα, ο Σάκης θα είναι η πρώτη επιλογή για να βγει στον τάκο, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ηρεμήσει στον Άγιο Δομίνικο, μετά και την αποχώρηση της Ελένης οι καβγάδες και οι εντάσεις μειώθηκαν, αφού οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι οι διαπληκτισμοί μια ανάσα από τον τελικό δεν έχουν νόημα.

Survivor: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο | Love it | 22/06/2021
Survivor spoiler σήμερα 22/6 ασυλία: Ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία

Σήμερα διακυβεύεται η δεύτερη ατομική ασυλία, ενώ θα ανακοινωθεί και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα πανηγυρίσει σήμερα είναι ο Σάκης Κατσούλης, που επιστρέφει στις κατακτήσεις ασυλιών και παίρνει το αίμα του πίσω… Όσο για το ποιον θα επιλέξει να στείλει στον τάκο, δεν χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να τον μαντέψει κάποιος. Αυτός θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor spoiler σήμερα 22/6 ασυλία: Trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις