Δογιάκης Σταύρος νεκρός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”

ΕΛΛΑΔΑ

Δογιάκης Σταύρος νεκρός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δογιάκης Σταύρος νεκρός:Ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής

22.06.2021 | 18:58

Νεκρός βρέθηκε σε περιοχή μεταξύ Αγίας Παρασκευής και Γλυκών Νερών ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” που αγνοούνταν τις τελευταίες 24 ώρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο. Ο Σταύρος Δογιάκης είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα στο οποίο αφήνει σαφείς υπόνοιες για αυτοκτονία του, ενώ ταυτόχρονα ορίζει ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του, τον αδελφό του.

Τελευταία φορά τον είχαν δει σε γάμο που ήταν καλεσμένο και από τότε αγνοείτο μέχρι πριν από λίγο όπου βρέθηκε το πτώμα του έξω από το αυτοκίνητό του σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού. Ο άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο ενώ οι αρχές βρήκαν στο σημείο ένα πιστόλι στα δεξιά του, με τις έρευνες να επικεντρώνουν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ποιος ήταν ο Σταύρος Δογιάκης

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν επιχειρηματίας και μαζί με τον αδελφό του ήταν οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας “Κρητικός” στην Κάντζα η οποία λόγω του επικοινωνιακού ταμπεραμέντου του είχε καταφέρει να κάνει γνωστές τις γαστρονομικές απολαύσεις τους στην διάσημη πελατεία του. Οι πάντες έχουν απολαύσει τις γεύσεις του μαγαζιού τους, από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ. Αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννα Βίσση αλλά και των διάσημων Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που είχαν γνωριστεί με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

«Ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία εβδομάδα»

Πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον ανέφερε ότι «ο Σταύρος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα, δεν είχε εμφανιστεί ούτε στο γυμναστήριο, πράγμα σπάνιο διότι ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ την φυσική και σωματική του κατάσταση». Ωστόσο ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίσει τους λόγους που απασχολούσαν τον επιχειρηματία. «Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι η συμπεριφορά του δεν δικαιολογεί την εξαφάνισή του. Ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα καφέ σύντομα, σκεφτόταν να κατέβει στη Μύκονο για διακοπές, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτή η αιφνίδια εξέλιξη δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του. Την Κυριακή ήταν να πάει σε ένα γάμο, χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη όρεξη όπως μου είπε».

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Exit mobile version