Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γονείς πιλότου – Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μπάμπη
ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς πιλότου – Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μπάμπη

Γονείς πιλότου - Γλυκά Νερά: Το επιτραπέζιο, ο παραμυθένιος γάμος και τα λόγια του πατέρα

Λίγα 24ωρα μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας του «σπάει» τη σιωπή του στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Μιλώντας στη Γιώτα Κηπουρού, ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξομολογήθηκε ότι έχασε δύο παιδιά και ότι προσπαθεί να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. «Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μπάμπης – Καρολάιν: Βίντεο από τον “μαγικό” γάμο

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στο Πανελλήνιο. Η εκπομπή παρουσίασε σήμερα για πρώτη φορά το φωτογραφικό άλμπουμ του ονειρικού γάμου του ζευγαριού που έγινε στην Πορτογαλία.  Η ευτυχία τους εκείνη την ημέρα δεν προμήνυε σε τίποτα τα όσα τραγικά θα ακολουθούσαν. Δύο νέοι άνθρωποι, ερωτευμένοι που σχεδίαζαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί… Η Καρολάιν και ο Μπάμπης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2018 στην Αλόννησο και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκαν σε θέρετρο της Πορτογαλίας, με φόντο τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η ευτυχία τους έχει αποτυπωθεί στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι φωτογράφοι Maria & Sandy στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους φαίνεται να ζούσαν την απόλυτη ευτυχία…

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία – ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία από το επίμαχο επιτραπέζιο (Μonopoly), όπου ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών είχε αρχικά ισχυριστεί πως είχε κρύψει μέσα χρήματα που πήραν οι “κακοποιοί”. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε υποστηρίξει στην αρχική του κατάθεση η οποία αποδείχτηκε ψευδής στη συνέχεια αφού ομολόγησε το έγκλημα, πως μέσα στην Monopoly είχε κρύψει 9500 ευρώ. Τα χρήματα τα είχαν κλέψει οι φανταστικοί όπως αποδείχτηκε κακοποιοί πριν δήθεν δολοφονήσουν την άτυχη Καρολάιν.

Η εικόνα που αντίκρισαν στο σπίτι οι αστυνομικοί δημιούργησε εξαρχής υποψίες, καθώς δεν είχε καμία σχέση με αυτή που αντικρίζουν συνήθως όταν μπαίνουν σε χώρο ληστείας και πόσο μάλιστα σε σκηνή που έχει δολοφονηθεί ένας άνθρωπος. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αλλά και ο ίδιος παραδέχθηκε πως σε όλες τις ενέργειες δεν ήθελε να αφήσει ίχνη και αποτυπώματά του. Κρέμασε τον σκύλο, ανακάτεψε τους χώρους, άφησε ανοικτό το παιχνίδι Monopoly, ξήλωσε την κάμερα έβγαλε την κάρτα μνήμης, την έκοψε με ψαλίδι και την πέταξε στην τουαλέτα, φορώντας τα γάντια της μοτοσυκλέτας, τα οποία επανατοποθέτησε στο γκαράζ.

Απολογείται αύριο ο πιλότος

Aπομονωμένος στο κελί του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας βρίσκεται ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του. Ο πιλότος περιέγραψε βήμα -βήμα στους αστυνομικούς τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του Καρολάιν, τονίζοντας: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα». Την ίδια στιγμή στο φως ήρθαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης στα οποία αναφέρει συνεχείς τσακωμούς με τον σύζυγό της ενώ κάνει λόγο για το ότι ήθελε να χωρίσει αλλά η γέννηση του μωρού την κράτησε.

“Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπάρχει ζήτημα εξ αρχής αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Για την ύπαρξη τρίτου προσώπου δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε από τους αστυνομικούς ούτε από τον Εισαγγελέα”, είπε ο Αλ. Παπαιωαννίδης, ένας εκ των συνηγόρων του 33χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1, “αύριο ο 33χρονος θα δώσει πολλές πρόσθετες λεπτομέρειες κατά την απολογία του στον ανακριτή. Στοιχεία που δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής, δεν τα έχει καταθέσει στους αστυνομικούς. Αυτά τα στοιχεία θα φωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις