Κατερινόπουλος – Γλυκά Νερά: «Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν»

ΕΛΛΑΔΑ

Κατερινόπουλος – Γλυκά Νερά: «Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κατερινόπουλος - Γλυκά Νερά: «Που βρήκε τόσα χρήματα;»

19.06.2021 | 11:25

Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία κι ένας από τους λίγους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή «φωτογράφισε» τον πιλότο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, τώρα έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα, καθώς δήλωσε πως τα κίνητρα που υπάρχουν πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν είναι άλλα και σχετίζονται με κάποιες «σκοτεινές» δραστηριότητες του πιλότου!  Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την ομολογία του 33χρονου πιλότου, ο κ. Κατερινόπουλος υποψιάζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει πει όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή LiveNews, ο ανακριτής θα έχει μπροστά του αρκετή δουλειά, καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα που έχει «ουρά» και δεν οφείλεται σε ψυχικό βρασμό ή ζηλοτυπία.

«Δεν σκοτώνει ένας άνθρωπος για τους λόγους που προβάλει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω, ίσως η Καρολάιν να ήξερε κάτι που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, που να έχει σχέση με δραστηριότητες δικές του και να αποτελεί το λόγο που ήθελε να χωρίσουν» δήλωσε ο κ. Κατερινόπουλος και εστίασε στα χρήματα που είχε πει ότι είχε στο σπίτι του ο πιλότος για να αγοράσει ένα οικόπεδο.  «Ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι πολλές χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος είχε πει ότι είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο. Τα χρήματα τα είχε στο χέρι μετρητά; Η τράπεζα δίνει μόνο επιταγές. Μήπως τα χρήματα προέρχονται από άλλες δραστηριότητες; Και τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Κατερινόπουλος αποθεώνεται από όλο το Twitter: «Αν το “σας τα έλεγα εγώ” είχε πρόσωπο»

Με αυτά που έλεγε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη άφηνε ξεκάθαρα υπόνοιες οτι το όλο σκηνικό είχε γίνει εντελώς διαφορετικά από ότι παρουσιαζόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, όμως τις τελευταίες εβδομάδες απουσίαζε από το πάνελ… Τώρα που η υπόθεση της δολοφονίας εξιχνιάστηκε, εμφανίστηκε ξανά, μόνο που άφησε εκ νέου υπόνοιες πως κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω. Η παρουσία του και μόνο όμως, ήταν αρκετή προκειμένου να αποθεωθεί στα social media και το όνομά του να είναι μέχρι σήμερα το πρωί, νούμερο ένα trend στο Twitter.

https://twitter.com/eleni_an/status/1406015200302616578?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1406015200302616578%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2F2012070%2Fo-katerinopoylos-apotheonetai-apo-olo-twitter-sas-ta-elega-ego-eihe-prosopo-pics

https://twitter.com/left_greece/status/1406008270188388352

Εκπαιδευτής σε θέματα Ασφάλειας

Κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1976 και σπούδασε στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Από το 1996 έως το 1999, παρακολούθησε σεμινάρια στην Αμερική καθώς και στην Αγγλία σχετικά με την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας. Το 2000 εκπαιδεύτηκε στην Ακαδημία του F.B.I στο Quantico της Virginia ΗΠΑ, σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και σοβαρών υποθέσεων. Το 2001 έκανε μεταπτυχιακό στο ΤΕΜΑ (τμήμα Επιμόρφωσης Αξιωματικών Αστυνομίας). Το 2002-2003 απέκτησε την ειδικότητα του διαπραγματευτή, εκπαιδευόμενος στο τμήμα του Πανεπιστημίου της Louisiana στο Socorro στο Νέο Μεξικό.

Το 2004 εξειδικεύτηκε πάνω στο αντικείμενο του διαπραγματευτή από την Ακαδημία της New Scotland Yard. Συμμετείχε στην εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων της 17ης Νοεμβρίου και Ε.Λ.Α και τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του Χρυσού Σταυρού. Από τις αρχές του 2010 έως τον Ιούνιο του 2011 ήταν σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης σε θέματα Ασφάλειας Δικαστηρίων και Σωφρονιστικών Καταστημάτων. Από τον Ιούλιο έως και τον Νοέμβριο 2011 ήταν σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών σε θέματα Μετανάστευσης-Ιθαγένειας. Επί σειρά ετών ήταν Καθηγητής στις Σχολές Αστυφυλάκων, Αξιωματικών ΕΛΑΣ, τμήμα επαγγελματικής μετεκπαίδευσης Αξιωματικών (ΤΕΜΑ)  και στη Σχολή Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, σε θέματα Ειδικών Ποινικών Νόμων, Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας,  Διαχείρισης  Κρίσεων και Σοβαρών Υποθέσεων καθώς και θέματα Διαπραγματεύσεων – Ομηριών.

Το 2017 έχασε τον γιο του, πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του.

Exit mobile version