Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαργαρίτα Masterchef: Για ποιους μαγείρεψε
LIFESTYLE

Μαργαρίτα Masterchef: Για ποιους μαγείρεψε

Μαργαρίτα Masterchef: Μαγείρεψε για τους συντελεστές της ταινίας ''Σμύρνη μου πολυαγαπημένη''

Η πρώτη Ελληνίδα που κατέχει αυτόν τον τίτλο η οποία επέστρεψε μόλις πριν λίγα 24ωρα στην αγαπημένη της Μυτιλήνη, χθες το βράδυ είχε ετοιμάσει ένα μοναδικό δείπνο για δημοσιογράφους αλλά και τους πρωταγωνιστές και υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” γυρίσματα της οποίας γίνονται εκεί. Μπορεί η Μαργαρίτα να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να σερβίρει άψογα πιάτα στο υπέροχο δείπνο, όμως τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν ήταν άψογοι οικοδεσπότες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του οι οποίοι και διοργάνωσαν το συγκεκριμένο λαμπερό event.

Το ραντεβού είχε δοθεί αργά χθες το απόγευμα (17/6) σε έναν μοναδικό χώρο στον Κόλπο της Γέρας, σε μία καταπληκτική τοποθεσία ανάμεσα σε Ελιές και με θέα της θάλασσα. Καλεσμένοι της εταιρίας παραγωγής Tanweer Productions εκτός από τους πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν και δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα που έσπευσαν για να δουν από κοντά μέρος των γυρισμάτων που γίνονται αυτές τις μέρες στην όμορφη Μυτιλήνη. Στην υποδοχή τους, ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης μίλησε για τις ομορφιές της Λέσβου αλλά και για το μείζον θέμα του προσφυγικού που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια το νησί και που όπως επεσήμανε τείνει να φτάσει στη λύση του.

Μαγείρεψε ένα τέλειο δείπνο

Η Μαργαρίτα καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου που ετοίμαζε, βρισκόταν στην κουζίνα ώστε να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Βγήκε για να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους μόνο όταν είχαν ολοκληρώσει όλοι το δείπνο. Φαινόταν κουρασμένη, όμως ήταν πολύ χαρούμενη που είχε μαγειρέψει στο νησί της και μάλιστα με προϊόντα του τόπου της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείπνο περιελάμβανε πέντε πιάτα: μία σαλάτα, δύο ορεκτικά, ένα κυρίως πιάτο και γλυκό που έδειξε να ξετρελαίνει τους πάντες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις