Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλαδικές σήμερα 18/6: Σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές σήμερα 18/6: Σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Πανελλαδικές σήμερα 18/6: Οι Πανελλαδικές Eξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Τρίτη

Στα μαθήματα Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής), διαγωνίζονται σήμερα Παρασκευή, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Τρίτη με τα μαθήματα Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας. Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων. Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζόμενου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις