Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε βυτιοφόρο – Ασπρόπυργος: Κόκκινος συναγερμός
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε βυτιοφόρο – Ασπρόπυργος: Κόκκινος συναγερμός

Φωτιά σε βυτιοφόρο - Ασπρόπυργος: Μήνυμα στους πολίτες από το 112: «Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα»

Ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης έχει σταλεί σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου μετά τον συναγερμό που ξέσπασε το πρωί λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα, κοντά στα διυλιστήρια, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης. Το μήνυμα που έλαβαν και κάτοικοι των νέων Λιοσίων καλεί τους πολίτες να καταφύγουν σε κλειστό κτήριο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.

Η φωτιά στο βυτιοφόρο και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, κοντά στα διυλιστήρια,
επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης. Το βυτιοφόρο μεταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, προπάνιο, ενώ ακούγονται εκρήξεις. Από την πρώτη στιγμή έχει δοθεί εντολής εκκένωσης της περιοχής, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Παράλληλα, εστάλη ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.Το μήνυμα που έλαβαν και κάτοικοι των νέων Λιοσίων καλεί τους πολίτες να καταφύγουν σε κλειστό κτήριο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες ενισχύθηκαν. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 ελικόπτερα και ένα ελικόπτερο ως συντονιστικό.

Δείτε ακόμη
Επιτροπής Βιοηθικής: «Ναι» σε προνόμια – Οι 3 προϋποθέσεις για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις