Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – υποψήφιοι προς αποχώρηση: Σάρωσε ο Σάκης – “Έδωσε” τον Κόρο
LIFESTYLE

Survivor – υποψήφιοι προς αποχώρηση: Σάρωσε ο Σάκης – “Έδωσε” τον Κόρο

Survivor - υποψήφιοι προς αποχώρηση: Αήττητος ο Κατσούλης - Υπέδειξε τον Κόρο

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας του Survivor και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. “Σάρωσε” κυριολεκτικά στους αγώνες των ημερών που πέρασαν και κατέκτησε και τις τρεις ασυλίες αφήνοντας στατιστικά πολύ πίσω τον Ηλία Μπόγδανο που μέχρι πρότινος μοιράζονταν τον τίτλο του φαβορί. Ξεκινώντας από την αρχή, του επεισοδίου της Τετάρτης είδαμε αρκετές ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, είδαμε  πριν το αγώνισμα αρκετή συζήτηση ξανά για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο της Τρίτης και φυσικά την υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου από τον Σάκη.

Οι έξι παίκτες μπήκαν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία, με τους Amigos να… καίγονται, από τη στιγμή που ήδη δύο ήταν ήδη στον τάκο. Προς έκπληξη τους όμως, άκουσαν από το Λιανό ότι οι ομάδες του Survivor θα αλλάξουν πάλι μετά το αγώνισμα αυτό. Έτσι, άρχισαν οι παίκτες τα runs, με τον Σάκη Κατσούλη να διαλύει κάθε ανταγωνισμό και να ξεπερνάει το εμπόδιο κάθε συμπαίκτη του. Με αυτό τον τρόπο πήρε ακόμα μία ασυλία, τρεις συνολικά την εβδομάδα αυτή και όπως είπαν ακόμα και οι αντίπαλοι του, τους πετσόκοψε.

Ο τρίτος υποψήφιος

Όπως ήταν λογικό, άλλο ένα συμβούλιο είχαμε στο νησί, με τον Σάκη να πρέπει να υποδείξει ακόμα έναν παίκτη για αποχώρηση. Με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Κόρο ήταν η επιλογή του παίκτη και αρχηγού των Κόκκινων. Για την ιστορία οι δύο ομάδες έγιναν ως εξής: Κόκκινοι: Σάκης, Ηλίας, Ελένη! Μπλε: Κόρο, Ασημακόπουλος, Μαριαλένα. Και όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, έρχεται αγώνας με τους Ρουμάνους Survivors, για ένα ακόμα τεράστιο έπαθλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις