Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιλότος Γλυκά Νερά: Το κινητό του 32χρονου πιλότου φαίνεται πως ήταν ενεργό την ώρα που υποστηρίζει ότι ήταν δεμένος
ΕΛΛΑΔΑ

Πιλότος Γλυκά Νερά: Το κινητό του 32χρονου πιλότου φαίνεται πως ήταν ενεργό την ώρα που υποστηρίζει ότι ήταν δεμένος

Πιλότος Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σε τρία βασικά ερωτήματα απαντά αυτή την ώρα ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, τα οποία προέκυψαν από τις βασικές τεχνολογικές έρευνες των αστυνομικών αρχών. Η κάρτα μνήμης στις κάμερες  της μεζονέτας των Γλυκών Νερών, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν το έγκλημα, η δραστηριότητα του κινητού του πιλότου όσο ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος αλλά και τα δεδομένα που αφορούν το ρολόι της άτυχης Καρολάιν και το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της δεν συμβαδίζουν με τα όσα κατέθεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο σύζυγος της νεαρής μητέρας.

Σε όλα αυτά, οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις δεδομένου ότι οι ώρες στις οποίες αναφέρθηκε ο σύζυγος, συγκρίνονται λεπτομερώς με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια. Επίσης, δεν αποκλείεται, σε αυτό τον γύρο των ερευνών, να καταθέσουν εκ νέου και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, καθώς όπως σημειώνουν οι αξιωματικοί, υπάρχει ληστεία και δεν υπάρχουν ληστές.

Επίσης οι αστυνομικοί αναρωτιούνται, για ποιο λόγο η Καρολάιν έχασε τη ζωή της, γιατί το κινητό του συζύγου λειτουργούσε, γιατί δεν βρέθηκαν ίχνη και γιατί η όλη εικόνα της ληστείας εμφανίζει «εικόνα ληστεία χωρίς ληστές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις