Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler – τρίτη σεζόν: Πώς θα είναι τα ζευγάρια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler – τρίτη σεζόν: Πώς θα είναι τα ζευγάρια

Άγριες Μέλισσες spoiler - τρίτη σεζόν: Δρόσω και Κωνσταντής λένε το τελευταίο αντίο;

Οι «Άγριες Μέλισσες» που άγγιξαν την κορυφή στην προτίμηση των τηλεθεατών και για φέτος, κάνει ένα διάλειμμα και λίγο πριν αρχίζουν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν, τα spoiler για το μέλλον των χαρκτήρων δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» θα δούμε ότι νέοι έρωτες, χωρισμοί και απροσδόκητες επιστροφές φέρνουν καταιγισμό εξελίξεων στο Διαφάνι. Συγκεκριμένα, ο στο χωριό καταφθάνει ο Ακύλας και η οργή του θα επηρεάσει τις τύχες της Ελένης και του Λάμπρου. Το ζευγάρι πρόκειται να εξοριστεί στη Λέρο για τα φρονήματά του ή ένας παλιός αρραβωνιαστικός της Ελένης θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο γιος της γυναίκας, η οποία στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της και μπήκε στη ζωή της όταν ο Λάμπρος είχε ρίξει μαύρη πέτρα, θα επιστρέψει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Επίσης, ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, παρά τον παράφορο έρωτά τους αναμένεται να πουν το οριστικό αντίο μετά τα τόσα εγκλήματα και τις πικρές αλήθειες. Έτσι, η Δρόσω μπορεί να κάνει δεσμό με κάποιον άλλον αλλά η φλόγα μέσ;α της για τον Κωνσταντή δεν θα σβήσει. Από την άλλη, η Πηνελόπη που έχει φύγει για το Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Mελέτης, από την άλλη μεριά, θα την ξεχάσει και θα ενταχθεί στη νέα ομάδα των Αβάντων που θα αναβιώσει ο Ακύλας. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπορούν να μείνουν χώρια. Το ζευγάρι θα προσπαθήσει ξανά. Η Ουρανία και ο Κυριάκος θα περάσουν μεγάλη κρίση και ο Σαραντόπουλος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Ποιο το μέλλον της “Ρίζως”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Ελένη Καρακάση είπε σχετικά με τη σειρά: «Είμαι στον τρίτο κύκλο των “Μελισσών”. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να κλείνω τους κύκλους. Δεν θα ήθελα να “φύγουν” την Ρίζω. Δεν έχουμε πάρει ακόμα σενάρια. Θα μείνω στο χωριό. Δεν νομίζω πως θα αλλάξει η ζωή στο χωριό. Φαντάζομαι ότι ο διοικητής θα επηρεαστεί από τα γεγονότα που έρχονται. Ο καθένας έχει την αγωνία του για τον ρόλο. Όταν μου έδωσαν τον ρόλο είχα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια. Είχα μια ατάκα, έπαιζα σε μια σκηνή και στο 3ο και 4ο επεισόδιο δεν έπαιζα καθόλου. Πήρα τα τέσσερα σενάρια και το βιογραφικό της ηρωίδας μου. Κατάλαβα ότι ήταν εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικό σενάριο. Την έβλεπα την επιτυχία. Ανοίγω τα mail μου για να κάτσω να διαβάσω τα σενάρια. Ο δικός μου ρόλος έχει σχέση και με όλους και θέλω να ξέρω τι παίζεται. Θέλω να το ξέρω για τον ρόλο μου.», τόνισε.

«Συγκινησιακές ήταν πολλές σκηνές. Η σεκάνς της γέννας της Δρόσως… το κλίμα το κρατάγαμε στο break. Το πιο συγκινητικό ήταν όταν τελείωνε η μέρα και ήρθε το αληθινό μωρό και το έβαλαν στα χέρια μου και όλοι συγκινηθήκαμε. Τα τελευταία επεισόδια που φέρνουν νεκρούς στο χωριό τον Μιλτιάδη και την Ανέτ, ήταν φορτισμένες αυτές οι σκηνές. Πεθαίνω για την Αλίκη Αλεξανδράκη, είναι η πιο νέα από όλη μας και έχει το πιο μοντέρνο παίξιμο», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις