Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 16/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο
LIFESTYLE

Survivor 16/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor 16/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Την ίδια ώρα, το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μαριαλένα και Σάκη φουντώνει

Survivor 16/6 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor 4” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (15/6) στον ΣΚΑΙ. Οι παίκτες του “Survivor 4” ρίχτηκαν στη μάχη για άλλη μια φορά, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Έχοντας ο καθένας τους 5 ζωές στο μεικτό αγώνισμα που έπαιξαν, έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο κολιέ ατομικής ασυλίας.Τη νίκη πήρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε κερδίσει ξανά και είχε υποδείξει ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη.

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Καβγάδες στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και την Ελένη Χαμπέρη, καθώς συζητήθηκε το θέμα που είχε προκύψει πριν το αγώνισμα ανάμεσα στους τρεις παίκτες, σχετικά με μια φράση που είχε πει η τελευταία. Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα είχε ακούσει την Ελένη να αποκαλεί τον Σάκη “αυτός ο άνθρωπος” και την ίδια “η κοπέλα που έχει δίπλα του ο Σάκης” στην παρέα της, γεγονός που την θύμωσε. Στο συμβούλιο η Ελένη προσπάθησε να εξηγήσει στη Μαριαλένα πως δεν ήταν ειρωνικές οι εκφράσεις της, με τις δύο γυναίκες να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση και να κατηγορούν η μία την άλλη για διάφορα θέματα του παιχνιδιού.

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, ως ο νικητής της ατομικής ασυλίας, κλήθηκε να υποδείξει ξανά ένα συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ανακοίνωσε πως επιλέγει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε στον ίδιο ούτε στους υπόλοιπους παίκτες, αφού είχε σκοπό να τον “δώσει” ήδη από την προηγούμενη μέρα. Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως παίρνει χαλαρά την υποψηφιότητά του και δεν θα αγχωθεί, δηλώνοντας ότι σέβεται την απόφασή του, κάτι που ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν έκαναν όταν είχε κερδίσει εκείνος την ασυλία.

Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη στην Μαριαλένα

Πέρα από αυτά όμως, είχαμε και ερωτικές εξομολογήσεις καθώς ο τραυματισμός της Μαριαλένας έκανε τον Σάκη να καρδιοχτυπήσει. Οι δύο παίκτες που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, στον Άγιο Δομίνικο ήρθαν και πάλι κοντά, με το φλερτ να μην σταματά. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε κάτι που την έκανε να χάσει την ασυλία.

Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη έχασε μόνο μια από τις πέντε ζωές που είχε κερδίζοντας έτσι την ασυλία και εξασφαλίζοντας τόσο τη δική του παραμονή όσο και της Μαριαλένας αφού εκείνος είναι αυτός που θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούσε να ηρεμήσει τη Μαριαλένα που παραπονιόταν για τον τραυματισμό της με εκείνη να τον τραβά προς το μέρος της αγκαλιάζοντάς τον. Αμέσως μετά εκείνος της είπε: «Σ΄αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο» με εκείνη να ανταποδίδει την αγάπη της ενώ λίγο μετά του είπε: «Μπράβο αγάπη μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις