Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / AstraZeneca δεύτερη δόση: Επίθεση Ανδριόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ) στην κυβέρνηση
AstraZeneca

AstraZeneca δεύτερη δόση: Επίθεση Ανδριόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ) στην κυβέρνηση

AstraZeneca δεύτερη δόση: Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις του πολιτικού -και όχι μόνο- κόσμου μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της επιτροπής σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Ανδριόπουλος, αφού περιγράφει τη προσωπική του εμπειρία, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση για τη διαχείριση του ζητήματος, τονίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο ξεστόκαρε το AstraZeneca στους νέους», αλλά «μας δουλεύει και από πάνω, ζητώντας τελικά, δύο μήνες μετά, να το κάνουν μόνο όσοι είναι άνω των 60».

Απίστευτη δήλωση Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το “ξεστοκάρισμα” του AstraZeneca

«Είμαι από αυτούς που όταν άνοιξαν την πλατφόρμα για τους κάτω των 40 αποκλειστικά με AstraZeneca, διότι δεν το έκαναν οι ηλικιωμένοι και υπήρχε απόθεμα όπως είχε πει ο κ. Θεμιστοκλέους, έτρεξαν και έκαναν την πρώτη δόση. Παρά το γεγονός ότι ο καρδιολόγος μου με είχε αποτρέψει και είχε κάνει αίτημα στην Επιτροπή – μάταια περίμενα ένα μήνα – να ενταχθώ στις ευπαθείς ομάδες και να κάνω εμβόλιο mRNA λόγω καρδιολογικού προβλήματος.

Είμαι επίσης από αυτούς που παρά το απίστευτο μπάχαλο και το φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca, θα κάνουν κανονικά και τη δεύτερη δόση σε ένα μήνα.

Είμαι όμως και από αυτούς που δεν δέχονται να ξανακούσουν ούτε για αστείο, ότι κάποιος άλλος πλην της κυβέρνησης καλλιεργεί συστηματικά το αντιεμβολιαστικό κίνημα και σπέρνει πανικό και αμφιβολίες στους πολίτες, υποσκάπτοντας το μείζον εγχείρημα του εμβολιασμού. Ούτε ότι οι πολίτες ή οι νέοι είναι ανεύθυνοι, αφού οι μόνοι ανεύθυνοι είναι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς τους.

Ρεζουμέ: Ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο ξεστόκαρε το AstraZeneca στους νέους επειδή δεν το έκαναν οι μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά τώρα μας δουλεύει και από πάνω, ζητώντας τελικά, δύο μήνες μετά, να το κάνουν μόνο όσοι είναι άνω των 60. Και σε όσους νέους έχουμε μπροστά μας σε εκκρεμότητα τη δεύτερη δόση, μας λέει επί της ουσίας “το κρίμα στο λαιμό σας”. Είναι επιεικώς επικίνδυνοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις