Τριαντάφυλλος προτάσεις: Το ραντεβού και η αποκάλυψη

LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος προτάσεις: Το ραντεβού και η αποκάλυψη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: genikos genikos

Τριαντάφυλλος προτάσεις: Που θα τον δούμε τηλεοπτικά

15.06.2021 | 13:20

Καλεσμένη στο «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η Νικολέτα Μαυρίδη από το Survivor και σχολίασαν όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο με τον ίδιο να παρεμβαίνει στην εκπομπή, ανταλλάσοντας μηνύματα με την Κατερίνα Καινούργιου. «Μου λέει ο Τριαντάφυλλος να σου πω “ευτυχώς που ήταν ο Πρόεδρος στην ομάδα και η Νικολέτα πήρε τα καλύτερα έπαθλα”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου με τη Νικολέτα να απαντά: «Πριμ δεν έδωσε όμως ο Πρόεδρος. Πες το και αυτό Κατερίνα». Η παρουσιάστρια μάλιστα, ζήτησε τη γνώμη του Ντάφυ για όλα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι να στηρίζει τους φίλους του και να λέει για μια ακόμη φορά: «Σάκης και Μαριαλένα μόνο».

Επίσης να πούμε σε αυτό το σημείο πως οι προτάσεις που δέχεται ο τραγουδιστής μετά το survivor είναι πολλές! Αφού έκλεισε χθες, 14 Ιουνίου σε ποιο μαγαζί θα βρίσκεται, ξεκίνησε τα ραντεβού για να δει σε ποια εκπομπή θα εμφανίζεται! Η Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκε έξω από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος ότι έχει πρόταση για πρωινή εκπομπή, αλλά και για το… Fame Story! Όταν η Κατερίνα Καινούργιου άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος έχει πρόταση για πρωινή εκπομπή, έμεινε άφωνη «τι πρωινή εκπομπή καλέ; Πού; Πώς; Γιατί; Πες του να βάλει ακουστικό… Έλα καλέ εγώ είμαι που μιλούσαμε πριν λίγο! Σ’ αγαπώ Ντάφυ…»!

Τα σχέδια του τραγουδιστή

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος είπε στους δημοσιογράφους: «Από Σεπτέμβρη θα είμαι ή στο Kέντρο Αθηνών ή στο Estate. έχω κανονίσει συνεργασία με τον Γιάννη Τσακουμάκο»!Όσον αφορά την επίσκεψή του στους γονείς του Σάκη Κατσούλη ανέφερε: « Ήταν συγκινητικό γιατί έχουν να δουν καιρό το παιδί τους…»!Και τόνισε: «Θα τραγουδήσω στα Mad μαζί με τους Alcatrash το “σπάω τα ρολόγια”»!

Ετικέτες
Exit mobile version