Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευγενία Δημητροπούλου γάμος: Παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της
LIFESTYLE

Ευγενία Δημητροπούλου γάμος: Παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της

Ευγενία Δημητροπούλου γάμος: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της

Κι άλλη μια ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη.’Οπως αποκάλυψε το Happy Day η Ευγενία Δημητροπούλου και ο νευροχειρούργος Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κηφισιά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, υπό άκρα μυστικότητα έχοντας το πλευρό τους λίγους συγγενείς και φίλους. Τόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς “Ήλιος” όσο και ο διακεκριμένος νευροχειρουργός επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ακριβώς έκαναν και με τον γάμο τους.

Όπως ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη στο Happy Day, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε σε στενό κύκλο με πολλούς λίγους συγγενείς και φίλους. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης γνωρίζονται εδώ και ενάμισι χρόνο και η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν αμέσως! «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», είχε εξομολογηθεί η Ευγενία Δημητροπούλου με χαμόγελο στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η συνέντευξη στην εκπομπή

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Harry Day είχε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε, αλλά και για τον μέλλοντα σύζυγό της , ότι η πρόταση γάμου ήταν απροσδόκητη. «Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, λέω “ωραία, ό,τι είναι καλό να έρθει”. Η εποχή είναι πολύ ιδιαίτερη, είχαμε προγραμματίσει τον γάμο της αδερφής μου και αναβλήθηκε λόγω του ιού. Όποτε είναι, θα γίνει. Δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα απολύτως» Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Ολγα Λαφαζάνη αποκάλυψε ότι ο μέλλων σύζυγος της Ευγενίας Δημητροπούλου είναι ο Στέλιος Βλατάκης, ο οποίος είναι νευροχειρουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις