Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λατινοπούλου για συνέδριο γονιμότητας: Η ανάρτησή της στο Twitter
ΕΛΛΑΔΑ

Λατινοπούλου για συνέδριο γονιμότητας: Η ανάρτησή της στο Twitter

Λατινοπούλου για συνέδριο γονιμότητας: Η στήριξή της ξεσήκωσε νέα θύελλα αντιδράσεων

Μετά το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά, μετά τις συζητήσεις περί αξύριστων ποδιών, τάσσεται υπέρ του συνεδρίου γονιμότητας, το οποίο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. «Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι ο σάλος γύρω από το συνέδριο γονιμότητας δημιουργήθηκε από ένα σποτάκι, το οποίο επικρίθηκε αρκετά για σεξιστική συμπεριφορά με θύματα τις γυναίκες. Άνθρωποι από το χώρο της δημοσιότητας όπως η Καίτη Γαρμπή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απέσυραν τη συμμετοχή τους από το εν λόγω συνέδριο εξαιτίας του περιεχομένου του βίντεο. Οι συντελεστές ωστόσο, που δημιούργησαν το πολυσυζητημένο βίντεο, εξήγησαν τις προθέσεις τους ενώ η Κία Παπαδοπούλου που έγραψε το σενάριο του βίντεο εξομολογήθηκε πως αποτύπωσε την προσωπική της εμπειρία και πως δεν είχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει αυτό το κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί.

Τα σχόλια στο Twitter

Η Αφροδίτη Λατνοπούλου δεν κατάφερε να ξεφύγει για ακόμη μια φορά από τα καυστικά σχόλια στο Twitter κάτω ακριβώς από τη δημοσίευσή της. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα σχόλια μοιράστηκαν με κάποια μερίδα ανθρώπων να υποστηρίζει την υποψήφια πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις