Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler – σήμερα 14/6: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία
LIFESTYLE

Survivor spoiler – σήμερα 14/6: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler - σήμερα 14/6: Σε ποια χέρια θα καταλήξει η αποψινή ασυλία

Η προσπάθεια της παραγωγής του Survivor να “φουντώσει” την αγωνία των τηλεθεατών είναι μεγάλη και από ό,τι φαίνεται αποδίδει καρπούς. Το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία και οι εντάσεις έχουν φτάσει στο απόγειό τους, με το δίδυμο Σάκης – Μαριαλένα να είναι συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Όπως και να’ χει μία δυνατή εβδομάδα είναι στα “σκαριά”, μετά μάλιστα από ένα επεισόδιο που τα είχε όλα. Ειδικότερα, στο αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να αναμετρηθούν όλοι εναντίον όλων, όπως γίνεται από την προηγούμενη εβδομάδα, με τον νικητή να παίρνει την ασυλία και μαζί το δικαίωμα να δώσει έναν συμπαίκτη του στον τάκο.

Έτσι όπως καταλαβαίνουμε, ιδιαίτερα και μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους και τα περιθώρια στενεύουν. Τα πράγματα δεν έχουν γίνει ακόμα ξεκάθαρα όσον αφορά το ποιος θα είναι ο νικητής της πρώτης ασυλίας, ωστόσο τα φαβορί έχουν πάντα τον πρώτο λόγο. Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν και πάντα με τα στατιστικά του Survivor, οι δυνατότεροι παίκτες Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα διατηρώντας το προβάδισμά τους. Η Ελένη, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος ακολουθούν, ωστόσο έχουν δείξει χτυπητές αδυναμίες και δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν.

Στα του σημερινού αγώνα της 1ης ασυλίας, τα πράγματα όσο δύσκολα αλλά όπως είπαμε τα φαβορί είναι τρία: Σάκης – Ηλίας – Μαριαλένα! Η ψυχολογία όμως είναι υπέρ μόνο του Σάκη και της Μαριαλένας, εκτός αν ο Ηλίας αποφασίσει να “ξεχάσει” την αποχώρηση της Καρολίνας και να αφήσει στην άκρη διαπληκτισμούς και γκρίνιες. Η 1η διαρροή για σήμερα, αναφέρει ότι νικητής της 1ης ασυλίας της εβδομάδας θα είναι ο Σάκης. Όλα αυτά βέβαια από τα spoiler που ήδη γνωρίζουμε! Οριστικό αποτέλεσμα για τον σημερινό νικητή θα έχουμε αργότερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις