Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση – Καρολίνα: Η επιστροφή στην Ελλάδα και το ταξίδι στις Μπαχάμες
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση – Καρολίνα: Η επιστροφή στην Ελλάδα και το ταξίδι στις Μπαχάμες

Survivor αποχώρηση - Καρολίνα: Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο και το μοναδικό έπαθλο

Επεισοδιακή η αποχώρηση της Καρολίνας από το «Survivor» καθώς, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (13/06) στον ΣΚΑΪ, συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό συγκριτικά με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη, οι οποίες ήταν -επίσης- υποψήφιες προς αποχώρηση. Ωστόσο, πριν από την αποχώρηση της Καρολίνας, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν για ακόμη μια φορά μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων που έλαβαν χώρα στο νησί. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε λόγο για «πράγματα και θαύματα» κατά το προηγούμενο Συμβούλιο του Νησιού και πρόσθεσε πως ο Σάκης Κατσούλης «έδωσε ρεσιτάλ και σόου», αφού είπε πως θέλει να πάρει τη θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και γίνει ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο παίκτης πρόσθεσε ακόμη, ότι τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν συνεννοημένοι για όσα συνέβησαν στο νησί. Από την πλευρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος υπέδειξε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη προς αποχώρηση μιας και ήταν ο νικητής της τρίτης ασυλίας κατά την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε: «Μόλις το άκουσα αυτό, ψιλοπάγωσα γιατί, από τη μία, έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη στηρίξω και θεωρώ, αρκετά κοντά, στο να πω ότι “αφού μου το ζητάς, bro, ξέρω ‘γω, okay”». Για «ρομαντική κίνηση» του Σάκη Κατσούλη προς τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε λόγο η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας με έπαθλο ταξίδι στις Μπαχάμες

Οι παίκτες του ελληνικού «Survivor» συμμετείχαν γι’ άλλη μια φορά σ’ ένα μεικτό αγώνισμα με τους συμμετέχοντες του αντίστοιχου τουρκικού παιχνιδιού, με φόντο ένα ταξίδι στις Μπαχάμες με το προσωπικό αεροπλάνο του Τούρκου παραγωγού και παρουσιαστή, Ατζούν Ιλιτζαλί. Συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να διανύσουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης και κατά τον τερματισμό να ρίξουν έναν κύβο και μια μπάλα σε μια τρύπα, η οποία βρισκόταν στην άκρη μιας πλατφόρμας. Η ομάδα που επικράτησε ήταν η «Μπλε» με σκορ 10-5 και έτσι απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς στις Μπαχάμες.

Το Συμβούλιο του Νησιού και η αποχώρηση

Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε στην κατοχή του την πρώτη ατομική ασυλία της περασμένης εβδομάδας είχε υποδείξει προς αποχώρηση την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Έπειτα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως νικήτρια της δεύτερης ατομικής ασυλίας της προηγούμενης εβδομάδας πρότεινε προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη. Η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση οριστικοποιήθηκε όταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ως νικητής της τρίτης ατομικής ασυλίας κατά την περασμένη εβδομάδα, πρότεινε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Έτσι, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου λιανού, εκείνη που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν η πρώτη, επομένως αποχώρησε από το «Survivor».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις