Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρνητές κορονοϊού Ελλάδα: Καλούσαν μέσω Social Media ενήλικες και παιδιά να μην φορούν μάσκα
ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητές κορονοϊού Ελλάδα: Καλούσαν μέσω Social Media ενήλικες και παιδιά να μην φορούν μάσκα

Αρνητές κορονοϊού Ελλάδα: Δικογραφία εις βάρος 15 αρνητών του κορονοϊού λόγω αναρτήσεων στα Social Media

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις 15 άτομα, αρνητές του κορονοϊού, οι οποίοι καλούσαν μέσω Social Media του πολίτες να μην φορούν μάσκα. Σύμφωνα με το Open, εις βάρος των συγκεκριμένων αρνητών έχει σχηματιστεί δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή. Η υπόθεση άνοιξε όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησε να ερευνά καταγγελίες για τα 15 άτομα που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι αρνητές καλούσαν με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του πολίτες να μην υπακούσουν στα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ενώ και οι ίδιοι στα post τους δήλωσαν πως δεν υπάρχει ο ιός.

Ζητούσαν από τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο χωρίς μάσκα

Μάλιστα πολλοί εξ αυτών, ζητούσαν από τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς να φορούν μάσκα. Υπενθυμίζουμε ότι με το άνοιγμα των σχολείων, αρκετοί “ψεκασμένοι” είχαν εναντιωθεί με την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές, με τη μάνα ενός παιδιού από τη Θεσσαλονίκη να πρωταγωνιστεί στην “εκστρατεία”. Η δικογραφία έχει σταλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να καλέσει τους 15 άντρες και γυναίκες που αρνούνται την ύπαρξη του κορονοϊού, για ανωμοτί κατάθεση το επόμενο διάστημα.

Δείτε ακόμη
Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συχνότερα συμπτώματα της ινδικής μετάλλαξης
ΗΠΑ: Απορρίφθηκε προσφυγή υγειονομικών νοσοκομείου εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις