Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – τέλος: Η guest εμφάνιση στο φινάλε της σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – τέλος: Η guest εμφάνιση στο φινάλε της σειράς

Αγγελική spoiler - τέλος: Η "εισβολή" που θα μας εκπλήξει όλους

Προσθήκη – έκπληξη στην σειρά του Alpha  “Αγγελική” για ένα ακόμη εντυπωσιακότερο φινάλε! Η δραματική σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό οδεύει προς το τέλος της, αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Σίγουρα την τελευταία προσθήκη δεν την περίμενε κανείς. Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή της Αγγελικής και θα της προσφέρει απίστευτη βοήθεια.  Πρόκειται για τον Γεράσιμο Μαρκίδη, τον οποίο θα υποδυθεί… ο Μάκης Πουνέντης. Όπως αναφέρει το Τηλέραμα, ο Μαρκίδης είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής ψυχαγωγικής – ενημερωτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι.

Είναι ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Με τον δημοσιογράφο Μάκη Βασιλείου είναι πολύ καλοί φίλοι από τον καιρό που σπούδαζαν μαζί. Του δίνει πληροφορίες για την ιστορία της Αγγελικής, εκείνος αποφασίζει να εμπλακεί στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο. Η περίπτωση της φίλης του δεν βγήκε ποτέ στο φως της δημοσιότητας και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν. Αποφασίζει λοιπόν να βοηθήσει την Αγγελική, σαν μια εξιλέωση για την υπόθεση της φίλης του, που δεν δικαιώθηκε ποτέ.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Δημήτρης έχει μάθει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής και βγαίνει εκτός εαυτού. Λέει στην Αθηνά ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει. Η Αθηνά ούσα κάθετα αρνητική καταφέρνει να τον πείσει μόνο κάνοντας μια συμφωνία μαζί του αρκετά δελεαστική και έτσι συναντάει τον Αντώνη και του ζητάει να χωρίσουν. Η Σοφία καταφεύγει στον Νικόλα ζητώντας του να της πει αν είναι αλήθεια όσα της είπε η Τζένη για τον βιασμό. Ο Δημήτρης ξεσπάει ακόμα μια φορά στην Κατερίνα όταν τη βλέπει να μιλάει με τον Μιχάλη και η Κατερίνα για άλλη μια φορά ξαφνιάζεται με την απότομη συμπεριφορά του απέναντί της.

Ο Δημήτρης έρχεται σε έντονο διαπληκτισμό με την Κατερίνα γιατί εκείνη του λέει ότι η Όλγα θέλει να βοηθήσει στις προετοιμασίες του γάμου. Ο Δημήτρης δεν πιστεύει τις καλές προθέσεις της Όλγας και υποστηρίζει πως πρόκειται για κάποιο σχέδιο πάλι με στόχο να χαλάσει το γάμο τους. Η Κατερίνα που ποτέ δεν σκέφτεται πονηρά του λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αν ήταν έτσι τα πράγματα θα το καταλάβαινε.

Ο Δημήτρης γίνεται έντονος μαζί της την ώρα που περνάει από δίπλα τους ο Μιχάλης, ο οποίος επεμβαίνει γιατί δεν του αρέσει καθόλου ο τρόπος που μιλάει ο Δημήτρης στην Κατερίνα. Ο Δημήτρης όπως είναι φυσικό γίνεται έξαλλος από αυτή την παρέμβαση και δεν αργούν να λογοφέρουν καθώς είναι και οι δύο πολύ προκλητικοί σε αυτά που λένε, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης να του δώσει μία και να πέσει κάτω μπροστά στα μάτια της Κατερίνας. Η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος τους παρακολουθεί από μακριά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις