Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Ιούλιος 2021: Ποιοι ευνοούνται μέχρι τις 29/7
PLUS

Ζώδια Ιούλιος 2021: Ποιοι ευνοούνται μέχρι τις 29/7

Ζώδια Ιούλιος 2021: Ο Άρης φέρνει αλλαγές

Ο Αρης εισήλθε στο ζώδιο του Λέοντα στις 11 Ιουνίου και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιουλίου. Η παραμονή του «θεού του πολέμου» στον ταιριαστό του Λέοντα δημιουργεί ένα ευνοϊκό σκηνικό για τρία ζώδια. Ο Αρης στο «λιοντάρι» σημαίνει τόλμη και θετική ενέργεια, οπότε τα τρία ζώδια που ακολουθούν θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

Δείτε ακόμη: Τα 5 ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα σε μία σχέση

Το ζώδιο του Κριού

Η παρουσία του κυβερνήτη σας Αρη στο ζώδιο του Λεόντα σημαίνει ότι αυτό το διάστημα θα παίρνετε ό,τι ζητάτε. Η δύναμη που θα αισθάνεστε αναμένεται να είναι σαρωτική και αυτή φορά τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο. Η ενέργεια του Αρη θα σας οδηγήσει στον στόχο σας.

man in blue button up shirt kissing woman in white spaghetti strap top

Το ζώδιο του Λέοντα

Η παρουσία του Αρη, φυσικά, και σας ευνοεί. Ο κόσμος σας παίρνει φωτιά με την καλή έννοια. Κοιτάτε το μέλλον με ελπίδα και όραμα, ενώ τώρα φαίνεται ότι είναι ευκαιρία σας να κάνετε αυτό που ονειρεύεστε.

Το ζώδιο του Τοξότη

Ηδη, λογικά αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει. Ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει θετικές αλλαγές και σας βρίσκει σε φάση ανανέωσης. Πλέον, για τον κόσμο του Τοξότη δεν υπάρχει χώρος για πράγματα και ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω ή στο περίμενε. Οι ενέργειες είναι στο χέρι σας και είναι αυτές που θα σας απελευθερώσουν.

couple kissing during daytime
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις