Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάκης Ζαχαράτος – παράσταση: Πρεμιέρα με Άντζελα Δημητρίου και Ματίνα Παγώνη
LIFESTYLE

Τάκης Ζαχαράτος – παράσταση: Πρεμιέρα με Άντζελα Δημητρίου και Ματίνα Παγώνη

Τάκης Ζαχαράτος - παράσταση: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στην πρεμιέρα

Ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε το δυναμικό come back το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό και αισιοδοξία και όπως όλα δείχνουν σκοπό έχει να μεταμορφώσει τις νύχτες του καλοκαιριού σε μια σπαρταριστή κωμωδία. Στο αγαπημένο πια Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, πλοιρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών όπως προστάζουν οι κανονισμοί, ο Τάκης Ζαχαράτος, ξαναγράφει τη δική του ιστορία.

Την πρεμιέρα της παράστασης , «Πάμε γι’ άλλα», τίμησαν με τηνπαρουσία τους αρκετοί Έλληνες celebrities – και όχι μόνο – και ο Πέτρος Χόντος του TLIFE ήταν εκεί για να καταγράψει όλες τις λαμπερές παρουσίες.

Ματίνα Παγώνη και Άντζελα Δημήτρίου είχαν την τιμητική τους αφού παρακολούθησαν από τη θέση του θεατή τον Τάκη Ζαχαράτο να τις ενσαρκώνει ενώ η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και δίπλα του στη σκηνή σε μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το παρόν έδωσαν ακόμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Περικλής Κονδυλάτος, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Αγγελική Κιουρτσάκη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά στο Tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις