Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μητσοτάκης – Σάκκαρη: Το βιογραφικό του γιου του πρωθυπουργού
LIFESTYLE

Μητσοτάκης – Σάκκαρη: Το βιογραφικό του γιου του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης - Σάκκαρη: Όσα ξέρουμε για τον γιο του πρωθυπουργού

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τον τεέυταίο καιρό είναι ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος. Ο λόγος που ο ίδιος τράβηξε τα βλέμματα αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με τους γονείς του αλλά με την προσωπική του ζωή.

Η συνεχόμενη παρουσία στα παιχνίδια της Μαρίας Σάκκαρη στο Roland Garos έφεραν στο φως ένα γλυκό ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Η δημοφιλής τενίστρια μάλιστα, λίγο μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τη σχέση τους δημοσίευσε και μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram της επιβεβαιώνοντας με έμμεσο τρόπο πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους..

Ποιος είναι όμως ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

Είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας. Μάλιστα είναι εκείνος που έχει κληρονομήσει και το όνομα του παππού του, που άφησε το δικό του στίγμα στην πολιτική, Κωνσταντίνου. Βέβαια εκτός από το όνομα του παππού του ο πρωθυπουργός της χώρας μας έχει αποκαλύψει πως έχει κληρονομήσει και το καυστικό του χιούμορ.  Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών, εκεί όπου ήταν μαθητής και ο πατέρας του και συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Η αγάπη του για τον  αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη, ενώαπολαμβάνει να κάνει και σκι.

Η θητεία στον Έβρο

Μετά τις σπουδές στη Βοστώνη, επέστρεψε στη χώρα μας και λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2020 μπήκε στο στρατό για να εκτελέσει την στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρότι θα μπορούσε με λόγω του ονόματός του να πραγματοποιήσει τη θητεία του σε κάποιο κοντινό στην πρωτεύουσα μέρος, εκείνος επέλεξε τον Έβρο από όπου και απολύθηκε τον Μαϊο του 2021. Οι δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας τους γονείς του σε διάφορες κατά καιρούς υποχρεώσεις τους πολλές, ενώ ο ίδιος -όπως και οι περισσότεροι νέοι της ηλικίας του – είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, με τον Πρωθυπουργό αλλά και την Πρώτη Κυρία της χώρας να αναρτούν συχνά φωτογραφίες με τις αδερφές του, Σοφία και Δάφνη από τις καθημερινές και προσωπικές τους στιγμές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις