Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Billie Eilish – σχέση: Η δήλωση ότι της αρέσουν τα κορίτσια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Billie Eilish – σχέση: Η δήλωση ότι της αρέσουν τα κορίτσια

Billie Eilish - σχέση: Τα ερωτηματικά που δημιούργησε στους θαυμαστές της

Μετά το νέο της βίντεο κλιπ με τίτλο «Lost Cause», η απορία γύρω από την σεξουαλική ταυτότητα της τραγουδίστριας Μπίλι Άιλις “τρώει” τους εκατομμύρια θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, η 19χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το μουσικό βίντεο για το νέο της τραγούδι και με αφορμή αυτό, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Κάτω από μερικές φωτογραφίες, που δημοσίευσε από το σετ του κλιπ, έγραψε την λεζάντα: «Αγαπώ τα κορίτσια», γεμίζοντας έτσι ερωτηματικά τους θαυμαστές της.

Η Μπίλι γενικά είναι πάντα πολύ διακριτική σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, ενώ μέχρι την κυκλοφορία του πρώτου της ντοκιμαντέρ στην Apple TV+ με τίτλο «The World A Little Blurry», οι φανς της δεν γνώριζαν καν για την σχέση της με τον πρώην φίλο της. Η ασαφής ανάρτηση της τώρα, σε συνδυασμό με το βίντεο κλιπ της, το οποίο έχει αρκετά αισθησιακά πλάνα με την Μπίλι και πολλά κορίτσια γύρω της, έχουν φουντώσει τις φήμες για ένα ενδεχόμενο coming-out της 19χρονης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το timing με το μήνα του Pride

Βέβαια, ένα ακόμα γεγονός που συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της φήμης είναι ότι η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει αυτές τις κινήσεις έναν πολύ συγκεκριμένο μήνα, τον Ιούνιο, ο οποίος και αντιπροσωπεύει το Pride. Στο παρελθόν, η Μπίλι Άιλις είχε προκαλέσει ξανά το κοινό της, όταν χρησιμοποίησε στο τραγούδι της τον τίτλο «Wish You Were Gay». Τότε δέχτηκε κριτική από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, καθώς την κατηγορούσαν ότι περνάει λανθασμένα μηνύματα. Εκείνη όμως, απολογήθηκε εξηγώντας πως το έκανε για καλό σκοπό, προσπαθώντας να αποδείξει την στήριξή της. Προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και παρά τα επίμονα σχόλια των θαυμαστών της κάτω από τις φωτογραφίες, που την ρωτούν αν είναι γκέι, δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις