Τριαντάφυλλος – σύζυγος: Η πρώτη τους έξοδος για φαγητό

LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος – σύζυγος: Η πρώτη τους έξοδος για φαγητό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τριαντάφυλλος - σύζυγος: Η φωτογραφία με την έξοδο του ζευγαριού

11.06.2021 | 10:06

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την επιστροφή του θρυλικού παίκτη του φετινού Survivor και το κύμα αγάπης που έχει δεχθεί δεν έχει προηγούμενο. Ο Τριαντάφυλλος συγκεκριμένα, επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα δέχθηκε μια λαοθάλασσα από φαν και υποστηρικτές του. Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι του, στην οικογένειά του και στον γιο του Νικόλα, ο οποίος του έλειψε με όλη του την ψυχή.

Τώρα που επέστρεψε για τα καλά στην πατρίδα και άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο, ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη αρχίσει να συζητάει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή σε εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου. Οι τρεις τους απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα και συζήτησαν για μια ενδεχόμενη συνεργασία για το καλοκαίρι αλλά και  τον προσεχή χειμώνα.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε αποκλειστικά το tlife.gr

Η αφιέρωση του Τριαντάφυλλου στους παίκτες της κόκκινης ομάδας

Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν φαίνετεαι να έχει κάνει τον τραγουδιστή να ξεχάσει τους φίλους και συμπαίκτες του. Στο τελευταίο επεισόδιο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, την οποία “υπηρέτησε” μέχρι τέλους , δέχθηκαν την πιο ένθερμη υποστήριξη από την άλλη άκρη της γης και μάλιστα από τον αγαπημένο τους Ντάφι. Ο ίδιος ανέβασε story στο Instagram όπου αφιερώνει ένα κομμάτι του στην αγαπημένη του ομάδα γράφοντας “Αφιερωμένο RED RED RED”

https://www.youtube.com/watch?v=dNsA2mu5pIc

Exit mobile version