Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – σήμερα 10/6: Η νέα αποκάλυψη που “διαλύει” το Δημήτρη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – σήμερα 10/6: Η νέα αποκάλυψη που “διαλύει” το Δημήτρη

Αγγελική spoiler - σήμερα 10/6: Ο Δημήτρης μαθαίνει για τη Δανάη - Το στοιχείο που τον "καίει"

Οι εξελίξεις στην «Αγγελική» από δω και στο εξής επιφυλάσσουν τεράστιες ανατροπές, καθώς η σειρά φτάνει στο οριστικό, όπως μαθαίνουμε, τέλος της. όσο λοιπόν πλησιάζουμε στο τέλος τόσο περισσότερα ψέμα αποκαλύπτονται για τις διπλές ζωές των ηρώων, τα παραπτώματα και την δίψα για εκδίκηση. Στο τέλος της αντίστοιχης χιλιανής σειρά, η πρωταγωνίστρια βρίσκει άδοξο τέλος από τον “προβληματικό” γιο της οικογένειας (σε ελληνικά δεδομένα το Δημήτρη). Παρόλα αυτά η Νάντια Μπουλέ ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Instagram, ότι το τέλος στο ελληνικό σίριαλ δε θα έχει καμία σχέση με του χιλιανού. Αυτό αφήνει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό όσον αφορά την δικαίωση της Αγγελικής. Όμως πώς πάρει την εκδίκησή της διατηρώντας τον έρωτά της με το Στέφανο; Και τα δύο μαζί είναι κάπως αδύνατο να συμβούν αλλά… ποτέ δεν ξέρεις.

Είναι ο έρωτας αρκετά δυνατός, ώστε να κερδίσει την ανάγκη για εκδίκηση; Η Αθηνά και οι γιοι της θα τιμωρηθούν για όσα προκάλεσαν όχι μόνο στην Αγγελική αλλά και στους υπόλοιπους που υπέφεραν εξαιτίας τους; Ο Στέφανος θα καταλάβει την Αγγελική όταν μάθει την αλήθεια ή θα δώσει τέλος επειδή του έλεγε ένα σωρό ψέματα τόσο καιρό; Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματική σειράς Αγγελική που βλέπουμε καθημερινά στον ALPHA.

Πέμπτη 10/06 Επεισόδιο 143

Ο Δημήτρης έχοντας μάθει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής εξοργίζεται ακόμα περισσότερο μαζί της και λέει στην Αθηνά ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει. Η Αθηνά είναι κάθετα αρνητική αλλά δεν ακούει τίποτα. Καταφέρνει να τον πείσει μόνο κάνοντας μια συμφωνία μαζί του αρκετά δελεαστική και έτσι συναντάει τον Αντώνη και του ζητάει να χωρίσουν. Η Σοφία καταφεύγει στον Νικόλα ζητώντας του να της πει αν είναι αλήθεια όσα της είπε η Τζένη για τον βιασμό. Ο Δημήτρης ξεσπάει ακόμα μια φορά στην Κατερίνα όταν τη βλέπει να μιλάει με το Μιχάλης και η Κατερίνα για άλλη μια φορά ξαφνιάζεται με την αδικαιολόγητα απότομη συμπεριφορά του απέναντί της. Η Αγγελική συναντάει και πάλι τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος τους παρακολουθεί από μακριά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις