Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευκλείδης Τσακαλώτος – εμβόλιο: Έκανε τη δεύτερη δόση Astrazeneca
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευκλείδης Τσακαλώτος – εμβόλιο: Έκανε τη δεύτερη δόση Astrazeneca

Ευκλείδης Τσακαλώτος - εμβόλιο: Η ανάρτηση στο Facebook και το μήνυμα στην κυβέρνηση

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έδωσε το πρωί το «παρών» στο κέντρο της Αθήνας, εν όψει της συγκέντρωσης κατά του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης. Μετά το τέλος των κινητοποιήσεων επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε τους φίλους του στο Facebook ότι ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του. Αρχικά, στην ανάρτησή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία και δεν έχει προσλάβει γιατρούς, αλλά στη συνέχεια έγραψε ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά. Αναλυτικά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έγραψε: «Δεύτερη δόση Άστρα. Από τον πρωθυπουργό μας κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι γυμνόστηθος στη φωτογραφία για να δουλέψει το εμβόλιο, αλλά ευτυχώς ο Αντρέας Ξανθός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι απαραίτητο.

Μίλησα και με τους εργαζόμενους εδώ, σε πρωτοβάθμια δομή υγείας, που κάνουν εξαιρετική δουλειά και δίνουν έναν πραγματικό αγώνα. Και πείστηκα ακόμη περισσότερο ότι η πρωτοβάθμια υγεία είναι το μέλλον και θα είναι απόλυτα απαραίτητη και μετά την υγειονομική κρίση.

Παρεμπιπτόντως, στη χθεσινή εκδήλωση της Νομαρχιακής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία, δεν έχει προσλάβει γιατρούς. Και είπα ότι για να είμαστε αξιόπιστοι, όταν λέμε αυτά, δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους. Από την αναπαραγωγή της είδησης καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται. Και χαίρονται που άφησαν ανοχύρωτα τα νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, δεν προσέλαβαν μισό μόνιμο υγειονομικό, δεν ενίσχυσαν την πρωτοβάθμια υγεία, αλλά το ραντεβού των 13:24 συνήθως γίνεται 13:24. Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις