Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της νικήτριας
LIFESTYLE

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της νικήτριας

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef: Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef ζει από χθες βράδυ το όνειρό της

Την πρώτη της ανάρτηση, μετά τη νίκη της στον τελικό του MasterChef 5, έκανε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη. Σε ένα μακροσκελές μήνυμα, η νικήτρια του MasterChef 5 ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη, ενώ τους προέτρεψε να παλεύουν για ό,τι αγαπάει η ψυχή τους. Λίγες ώρες μετά τη νίκη της κόντρα στον Διονύση και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Μαργαρίτα κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για τη ζωή της, για τον σύντροφό της Χρήστο αλλά και για το πώς θα ξοδέψει το έπαθλο.

Ποια είναι η Μαργαρίτα η πρώτη Ελληνίδα Master Chef| Master Chef 5

Η ανάρτηση της Μαργαρίτας, νικήτριας του MasterChef 5

«Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο masterchef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιο μου «Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5″ δεν το πίστευα το ήθελα όμως… 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιο μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα με συγκινούν και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιο μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή!

Όλες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας να τσαλακώνεστε και να παλεύετε για ότι αγαπάει η ψυχή σας! Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρά και κουράγιο γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρόνια, εμένα μου χαρίσατε απλόχερα ΑΓΆΠΗ και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεόραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα και γω σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!

Μαργαρίτα Νικολαϊδη η νικήτρια του masterchef 5.Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με την χαρά σας γι αυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου εμένα όπως είμαι, με δεχτήκατε και μοιράστηκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! κλάψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό φίλοι μου ήταν το ταξίδι μου στο Masterchef, έντονο και αληθινό γιατί υπάρχει αγάπη..

Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για την δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο , την μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ,@scontizas ,@chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια! το έπαθλο φέτος Ξεχειλίζει αγάπη! Σας αγαπώ!

Η Μαργαριτα σας..»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margarita_nikolaidi__

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef: Γιατί ήταν γραφτό να πάω στο MasterChef

H Μαργαρίτα, μιλώντας σήμερα στην Κατερίνα Καραβάτου παραδέχθηκε πως είχε δηλώσει συμμετοχή 3 φορές συνολικά στο MasterChef αλλά δεν πήγε ποτέ στις οντισιόν: «Η αλήθεια είναι πως έχω δηλώσει 3 φορές συμμετοχή στο MasterChef. Και με είχαν καλέσει, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Δεν πήγα ποτέ, παρόλο που με φώναξαν να κάνω οντισιόν. Φέτος είπα ‘γιατί όχι; τι έχω να χάσω;’. Φέτος ένιωσα πως ήθελα να ζήσω την εμπειρία, να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Ήθελα να το δω αυτό που λένε για το MasterChef. Λέω να πάω με ένα πιάτο να δω τι θα γίνει και αν περάσω, συνεχίζω. Όντως πήγα με το κρύο πιάτο, μου λένε να πάω και με το ζεστό πιάτο. Μετά τα είδατε τα επόμενα βήματα…. Τη μαμά την ειδοποίησα όταν πια έμπαινα στο σπίτι. Δεν είχε καταλάβει πού πάω. Της είπα να μπει στο YouTube να δει τι είναι. Ήταν πολύ χαρούμενη, πίστευε σε εμένα. Μου είπε να πάω και πως ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσω», συμπλήρωσε.

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Τα δύσκολα χρόνια με το χαμό του πατέρα της

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η πολυαγαπημένη μητέρα της, Σοφία, που μπορεί να μένει μόνιμα στη Ρωσία, όμως δεν έχανε επεισόδιο του reality μαγειρικής. Η ίδια αναφέρθηκε στο χαμό του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν.

Στην αρχή της συζήτησης η κυρία Σοφία, αποκάλυψε πώς κατάφερε να παρακολουθεί όλα τα επεισόδια του MasterChef από τη Ρωσία: «Ακόμα ζω όνειρο! Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, “δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μου ένα πρόγραμμα να τη δω, θα σκάσω”. Κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, δουλεύω σε ένα mini market, μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι, που δεν ξέρουν ελληνικά βέβαια, και τη βλέπαμε. Όλοι ήμασταν δίπλα στην οθόνη, όλοι έκλαιγαν, όλοι είχαν τη χαρά μου, όλοι καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν».

Μαργαρίτα Νικολαϊδη MasterChef: Ο χαμός του πατέρα της

Στη συνέχεια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, όταν ο πατέρας της Μαργαρίτας Νικολαΐδη πέθανε ξαφνικά, μετά από ατύχημα: «Η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας δεν ήταν μαζί μας. Έπαθε ένα ατύχημα στο Καζακστάν και μετά εμείς φύγαμε. Μαργαρίτα ήταν τότε 3 ετών και η Ξένια ενός. Τα παιδιά δεν τον θυμούνται, έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Φύγαμε στη Ρωσία γιατί στο Καζακσταν ήρθαν δύσκολα χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε συγγενείς. Ήρθα στην Ελλάδα με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα την Ξένια. Εγκατασταθήκαμε στη Μυτιλήνη. Η Μαργαρίτα εκεί έχει μεγαλώσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@margarita_nikolaidi_fp)

Ο Χρήστος, η συνεργασία με τον Μποτρίνι και η ερωτική απογοήτευση

Η  Μαργαρίτα  δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά. «Στην αρχή ο Χρήστος ήταν πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ερχόταν ο χειμώνας. Όταν όμως μάθαμε πως πρέπει να μπούμε στο ξενοδοχείο σε καραντίνα, μου λέει ‘Δεν πας του χρόνου καλύτερα; Πήγαινε του χρόνου, πού θα σε αφήσω τώρα;’. Ακούστε το καλύτερο! 12 του μήνα που μπήκαμε στο σπίτι, 12 του μήνα πετούσε ο Χρήστος για Ελβετία. Την ίδια μέρα! Την ημέρα που με ειδοποίησαν από την παραγωγή πως με δέχθηκαν, την ίδια μέρα ο Χρήστος έκλεισε τη δουλειά στην Ελβετία.

Δυστυχώς και σήμερα το πρωί έφυγε για Μύκονο λόγω της δουλειάς του. Θα ήθελα να βρίσκεται εδώ μαζί μου” εξομολογήθηκε, ενώ για τη γνωριμία τους αποκάλυψε: “Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε σε σεζόν, όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης. Πάντα του λέω ότι εκείνος με προσέγγισε πρώτος, αλλά εγώ τον είχα σταμπάρει. Τον έβλεπα που μου χαμογελούσε συνέχεια… Ταυτόχρονα νομίζω έγινε. Έχουμε περάσει και τα στραβά μας, έχουμε μείνει και χώρια. Στο τέλος καταλήξαμε να είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ θα ήθελα να κρατήσει για πάντα» εξομολογήθηκε για τη σχέση με τον σύντροφό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@margarita_nikolaidi_fp)

Η άγνωστη συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με την Κατερίνα Καραβάτου, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε πως για πέντε χρόνια δούλεψε στο πλευρό του Έκτορα Μποτρίνι. «Όταν τελείωσα με τα ξενοδοχειακά, ξεκίνησα πρακτική με τον Έκτορα Μποτρίνι. Μετά από αυτό συνεχίστηκε μια σχεδόν πενταετής συνεργασία. Με βοήθησαν πολύ όλοι, και η ομάδα του. Ο Έκτορας είναι εξαιρετικός και πραγματικά οφείλω πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο και όλη την ομάδα του. Υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, τους αγαπώ και με αγαπάνε. Τους οφείλω πολλά ευχαριστώ πάνω στη μαγειρική, αυτοί με χτίσανε.

Με κάνανε μαγειρικό… άνθρωπο. Έχω δουλέψει και με κάποιους άλλους καλούς στην Ελλάδα. Η συνεργασία με τον Έκτορα κράτησε πέντε χρόνια, μετά δούλεψα με τον Γιώργο Στυλιανουδάκη. Και μετά ήρθε το Λονδίνο. Μετά γύρισα για σεζόν στη Μύκονο, ήρθε και μια μαγική εμπειρία στη Νορβηγία που δούλεψα σε ένα πολύ καλό εστιατόριο εκεί. Ήταν να κάτσω περισσότερο, αλλά δυστυχώς με τον κορονοϊό έκλειναν τα σύνορα και έπρεπε να φύγω. Έκατσα μόνο ένα μήνα. Μετά όμως δεν έγινε κάτι και ήρθε το MasterChef », διηγήθηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@margarita_nikolaidi_fp)

Η ερωτική απογοήτευση που την έστειλε στο Λονδίνο

Η Μαργαρίτα εξήγησε και πώς βρέθηκε να ζει στο Λονδίνο. «Μετά από ερωτική απογοήτευση βρέθηκα στο Λονδίνο, να ξεχάσω. Δεν ξέχασα ποτέ γι’ αυτό γύρισα. Δούλεψα εκεί μισό χρόνο. Τα αγγλικά έχουν γίνει λίγο θεματάκι. Μπορώ να συνεννοηθώ αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ για να καταλάβω τι λέει ο άλλος. Όταν ο άλλος μιλάει πολύ γρήγορα, τον χάνω», τόνισε η ίδια.

Τι είπε για την πρόταση γάμου από τον Χρήστο

Τέλος αποκάλυψε πως ο Χρήστος της έκανε πρόταση γάμου με δαχτυλίδι αλλά όπως είπε θα γίνει όταν έρθει η ώρα. Από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου και η εκπομπή της έκαναν δώρο μια δωροεπιταγή 1500 ευρώ με την οποία θα πάρει το νυφικό της.

Τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε

Η Μαργαρίτα αποκάλυψε και τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε ενώ αποκάλυψε και ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις