Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Προνόμια εμβολιασμένων – Κικίλιας: “Θα υπάρξει επιβράβευση”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προνόμια εμβολιασμένων – Κικίλιας: “Θα υπάρξει επιβράβευση”

Προνόμια εμβολιασμένων - Κικίλιας: «Είναι θεμιτό να μπορούν να υπάρχουν κίνητρα και για τις πιο νεαρές ηλικίες»

Την αποστολή εμβολίων τεχνολογίας mRNA και στα νησιά, προκειμένου να ενισχυθεί η εκστρατεία εμβολιασμού των κατοίκων, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο ίδιος, προανήγγειλε και επιβράβευση όσων εμβολιάζονται. Όσον αφορά τη συζήτηση για τα προνόμια είπε ότι θα γίνουν αφού ανοίξουν όλα τα εμβόλια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες εξηγώντας ότι πρόκειται για επιβράβευση και διευκόλυνση αυτών που έχουν εμβολιαστεί.

«Είναι θεμιτό και λογικό να μπορούν να υπάρχουν κίνητρα και για τις πιο νεαρές ηλικίες των συμπολιτών μας. Αυτό θα γίνει όταν θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενήλικες να επιλέγουν εμβόλιο. Δεν πρόκειται για την τιμωρία των υπολοίπων, αλλά για την δυνατότητα επιβράβευση όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

“Ελευθερία” για τους εμβολιασμένους, περιορισμοί για τους διστακτικούς – Το σχέδιο της κυβέρνησης

Σε ποια νησιά θα σταλεί το εμβόλιο της Pfizer

«Σπρώχνουμε τόσο πολύ το κομμάτι της Γαλάζιας Ελευθερίας και στέλνουμε και εμβόλια Pfizer στα νησιά έτσι ώστε να τονώσουμε την επιχείρηση αυτή», είπε επίσης ο υπουργός και αναφέρθηκε για παράδειγμα σε Αίγινα, Νάξο, Κέρκυρα, Πάρο, Χίο, Κω, Σύρο, Θάσο, Λευκάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις