Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τριαντάφυλλος Ελλάδα: Οι πρώτες εικόνες με τη σύζυγο και το παιδί του
LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος Ελλάδα: Οι πρώτες εικόνες με τη σύζυγο και το παιδί του

Τριαντάφυλλος Ελλάδα: Καπνογόνα έξω από το σπίτι του - Φωτογραφίες με την οικογένειά του

Η επιστροφή του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έγινε κάτι παραπάνω από viral. Ο τραγουδιστής έζησε στιγμές δόξας στο αεροδρόμιο, όπου τον περίμεναν φίλοι και θαυμαστές, τραγουδώντας τα κομμάτια του. Η “προεδρική” υποδοχή του από τους φαν και τους φίλους του δεν είχε προηγούμενο, ενώ θυμίζει έντονα τον πανηγυρισμό με την επιστροφή του Τζέιμς, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι μπορεί να μην ήταν το ίδιο δυνατός στα αγωνίσματα αλλά στην αγάπη του κοινού ήταν αντάξιος αντίπαλος του συντοπίτη της.

Η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα με την κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην οικία του τραγουδιστή και κατέγραψαν τις πρώτες στιγμές του Τριαντάφυλλου. Όπως βλέπουμε, ο γιος του, Νικόλας δεν έφευγε από την αγκαλιά του, ούτε στιγμή. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Και το “Ευτυχείτε” απαθανάτισε τις πρώτες στιγμές του τραγουδιστή με την οικογένειά του σε απευθείας σύνδεση.

Η έκπληξη Παππά και Ελευθερίου

Παράλληλα, το fan club του άναψε φωτιές έξω από το σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν Ελευθερία Ελευθερίου και Αλέξης Παππάς του έκαναν έκπληξη. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μπήκαν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου τραγουδώντας το σύνθημα την κόκκινης ομάδας του Survivor με τον Τριαντάφυλλο να καταγράφει και να δημοσιεύει το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις