Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – υποψήφιοι προς αποχώρηση: Έντονος τσακωμός στο συμβούλιο
LIFESTYLE

Survivor – υποψήφιοι προς αποχώρηση: Έντονος τσακωμός στο συμβούλιο

Survivor - υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ένα συμβούλιο γεμάτο αντιπαραθέσεις

Νίκη με άρωμα γυναίκας και πρωταγωνίστρια του χθεσινού επεισοδίου του Survivor ήταν η Μαριαλένα. Η “κόκκινη” παίκτρια πήρε φωτιά, αφού την είδαμε να “διαλύει” γυναίκες και άντρες. Η Μαριαλένα, αγωνίστηκε 13 φορές και κατάφερε να πάρει 12 νίκες, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Καρολίνα και στην τρίτη θέση ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ και ο Σάκης Κατσούλης έδειξε ότι δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Η Μαριαλένα κατέκτησε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού φυσικά, το οποίο θέλησε να το μοιραστεί με την Καρολίνα, τον Ηλία και φυσικά τον Σάκη. Το “ντεφορμαρισμα” του Γιώργου Κορόμι ήταν ένα αό τα αρνητικά του αγωνίσματος, αφού βγαίνει στον τρόπο που αγωνίζεται.

Το έντονο συμβούλιο

Εντάσεις και καυγάδες είδαμε στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας. Αφού απήλαυσε την νίκη της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, κλήθηκε να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ίδια διάλεξε την  την Ελένη Χαμπέρη. Η Μαριαλένα θέλοντας να δικαιολογήσει την επιλογή της δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει την συμπεριφορά της συμπαίκτριάς της, παρ’ όλο που είχαν έρθει κοντά τον πρώτο καιρό. “Η Ελένη με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ από τον καθένα εδώ πέρα. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται το όνομα Ελένη και η Ελένη δεν παίρνει θέση, δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα όπως πρέπει να τα ξεκαθαρίσει και αφήνει να αιωρούνται πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά για εμένα” είπε η Μαριαλένα.

“Δε θέλω τσακωμούς”

Η Ελένη δήλωσε πως περίμενε να είναι υποψήφια καθώς το όνομά της ακουγόταν πολύ τον τελευταίο καιρό, ενώ δέχτηκε την ψήφο της συμπαίκτριάς της, όμως διαφώνησε ως προς το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρη απέναντι στους υπόλοιπους. Η Μαριαλένα μιλώντας νωρίτερα για την Ελένη στην κάμερα του Survivor είπε: “Δεν μπορώ να καταλάβω, τη μία έρχεται κράζει τους φίλους της σε μας και παράλληλα πάει στους φίλους της και κράζει εμάς. Όταν της τα λέμε και πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κάνει πίσω και δεν μιλάει ποτέ. Και “δε θέλω εντάσεις, και δε θέλω τσακωμούς”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις