Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler ασυλία 8/6/21: Αυτός κερδίζει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor Spoiler ασυλία 8/6/21: Αυτός κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler ασυλία 8/6/21: Ποιος θα κατακτήσει την τρίτη ατομική ασυλία σήμερα στο Survivor;

Survivor Spoiler ασυλία 8/6/21: Τρίτη μέρα Survivor σήμερα, τρίτη ατομική ασυλία κρίνεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μετά τις δύο πρώτες ασυλίες, τις οποίες κατέκτησαν ο Σάκης και η Μαριαλένα, οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλυβά και η Ελένη Χαμπέρη. Το ζευγάρι πετσόκοψε τους amigos και έστειλε δύο από τα μέλη τους στον τάκο. Σάκης και Μαριαλένα είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται και στον στίβο μάχης. Ειδικά η δεύτερη, στο αγώνισμα για την ασυλία Νο 2, έκανε μόλις μία ήττα σε 13 run!

Απομένει η τρίτη ασυλία να βρει τον κάτοχό της και η τρίτη θέση του υποψηφίου. Η κόντρα ανάμεσα στα δύο παρεάκια έχει φουντώσει, με αποκορύφωμα την Καρολίνα, η οποία αν και επελέγη από τη Μαριαλένα να απολαύσει μαζί της και με Σάκη και Ηλία, δεν είπε ούτε ευχαριστώ και μάλιστα με ύφος ρώτησε τον λόγο που η νικήτρια τη διάλεξε.

Το κλίμα είναι τεταμένο, ενώ μέσα στη γενική ένταση, αναθάρρησε και η Ελένη, η οποία μέχρι τώρα στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Πλέον κατηγορεί συνεχώς τους δύο συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα, κάτι που της στοίχισε, αφού θα είναι υποψήφια.

Survivor Spoiler ασυλία 8/6/21: Ποιος θα κερδίσει σήμερα την ασυλία

Ξανά στον στίβο μάχης σήμερα οι παίκτες του Survivor, θα τα δώσουν όλα για την ασυλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα κάνει τις λιγότερες ήττες στο τέλος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο Spiderman προσπαθεί να απέχει όσο γίνεται από τις κόντρες μεταξύ των παικτών, όμως προφανώς δεν θα στείλει στον τάκο κανέναν από τους φίλους του. Αυτό σημαίνει ότι τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι ο Σάκης ή η Μαριαλένα. Το έγκυρο sportime θέλει στον τάκο τη Μαριαλένα.

Survivor Spoiler ασυλία 8/6/21: Ποιος θα κερδίσει σήμερα την ασυλία – Τrailer 

Survivor Τριαντάφυλλος: «Έρχονται ωραία πράγματα…» – Η ανάρτηση που έφερε αποθεωτικά σχόλια

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor, όμως, άφησε για τα καλά το…αποτύπωμά του. Μετά τον πανικό στο αεροδρόμιο με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε το μήνυμά του μέσα από τα social media. Μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης ο κόσμος τον λάτρεψε, με τον ίδιο τον τραγουδιστή να μην το κρύβει. «κάθε λεπτό παίρνω χιλιάδες μηνύματα από όλους εσάς», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντα με την κόκκινη μπαντάνα στο λαιμό !!! Σας αγαπάω τόσο πολύ κάθε λεπτό παίρνω χιλιάδες μηνύματα από όλους εσάς τα διαβάζω με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό !!! Έρχονται ωραία πράγματα και όλα τα οφείλω σε όλους εσάς και στην αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε όλο αυτό τον καιρό». Φυσικά, ακολούθησαν και σχόλια αποθέωσης. «Ντάφυ είσαι άνθρωπος με Α κεφάλαιο». «Σε ευχαριστούμε για της ωραίες στιγμές που μας χάρισες». «Σε αγαπάμε ρε Ντάφυ!». «Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο ”δικός” μας Νταφυ», ήταν μερικά μηνύματα…λατρείας προς το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις