Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουγγαρέζος – Μαλέσκου: Ανάρτηση “καρφί” για τις πλαστικές επεμβάσεις
LIFESTYLE

Ουγγαρέζος – Μαλέσκου: Ανάρτηση “καρφί” για τις πλαστικές επεμβάσεις

Ουγγαρέζος - Μαλέσκου: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βάζει στο στόχαστρο την παρουσιάστρια

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη του και να ανοίξει, όπως φαίνεται, νέα τηλεοπτική κόντρα, αυτή τη φορά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ κατά του bullying και συγκεκριμένα ότι «το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει», με έναν χρήση του Twitter να δημοσιεύει δυο φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου και να τις συνοδεύει με το εξής μήνυμα: «Είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όντας πολύ ενεργός στο Twitter δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώ ο ίδιος σχολίασε: «Και δεν είναι η μόνη. Ν’ αγιάσει το στόμα σου».

Ουγγαρέζος – Μαλέσκου: Τα σχόλια για την αποχώρηση του Τζέιμς

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εκφράζεται δημόσια για την Ιωάννα Μαλέσκου αφού την πρώτη φορά είχε σχολιάσει καυστικά την αποχώρηση του James Καφετζή από την εκπομπή της. «Φαπ’ It», είχε γράψει στο Twitter όταν όλα τα social σχολίαζαν την αποχώρηση του Τζέιμς. Αυτό στάθηκε αφορμή να ανοίξει διάλογο οπού οι μπηχτές έπεσαν «σύννεφο»

«Δημήτρη….. πρόσεξε γιατί και εσύ έχεις άποψη και την λες.Ετσι και κάνεις εκπομπή και σου έρχονται όλα τα ψωνισμενα που είναι στο προσκήνιο και βγάζουν γλώσσα επειδή μόνο και μόνο δεν είπες αυτά που θέλουν να ακούσουν τότε να σε δω» του έγραψε μια follower και ο διάλογος ξεκίνησε…

«Όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Ειδικά οι νέοι επιβάλλεται να έχουν θράσος απέναντι στο «σύστημά μας». Καλεσμένος νέος με αυθάδεια, ή οικοδεσπότης νέος με έπαρση κ’ την ειρωνεία του «βολεμένου»; Προτιμώ το πρώτο», απάντησε ο παρουσιαστής.

«Ναι αλλά και η ευγένεια πάει χέρι χέρι με την αξιοπρέπεια. Δεν θελω να αναλύσω τον οχετό που εξαπέλυσε ένας άλλος «νέος» απέναντι στην εκπομπή (για την οποία και εγώ δεν τρελαίνομαι)..Πιστεύω ότι κάπου το έχουν παρακάνει….», έγραψε εκείνη με τον Δημήτρη να αναφέρεται στο περιστατικό με τον Snik. «Δεν τα συγκρίνω. Ο Τζέιμς ήταν ευγενέστατος. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε», ανταπάντησε η διαδικτυακή του φίλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις