Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαρινέλλα – Βοσκόπουλος: Σπάνιο κλικ από το 1976
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρινέλλα – Βοσκόπουλος: Σπάνιο κλικ από το 1976

Μαρινέλλα - Βοσκόπουλος: Μια φωτογραφία της Μαρινέλλας και του Τόλη Βοσκόπουλου μοιράστηκε η Έλενα Μακρή - Λυμπέρη.

Μια σπάνια φωτογραφία της Μαρινέλλας και του Τόλη Βοσκόπουλου μοιράστηκε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη. Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράζεται συχνά σπάνιες φωτογραφίες Ελλήνων καλλιτεχνών και τις ιστορίες τους. Αυτή τη φορά, επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο μεγάλων αστεριών του ελληνικού πενταγράμμου που υπήρξε και ζευγάρι. Ο λόγος για την Μαρινέλλα και τον Τόλη Βοσκόπουλο, δύο μεγάλες φωνές που αγαπήθηκαν πολύ.

Βίντεο: Σ’ αγαπώ, 1979

Στη ρετρό φωτογραφία βλέπουμε την Μαρινέλλα με την κόρη της Τζωρτίνα, καρπό της σχέσης της με τον Φρέντι Σερπιέρη και τον τότε σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο. Η σπάνια φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον Τάκη Πανανίδη στο «Zουμ» στην Πλάκα όπου εμφανιζόταν το 1976, γράφοντας μουσική ιστορία με τον Κώστα Χατζή όπως περιγράφει στο βιβλίο του «Τα θρυλικά» ο Έλληνας φωτορεπόρτερ.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φορά ένα πουκάμισο με σχέδια και η Μαρινέλλα ένα κολιέ στο λαιμό και κοιτά τρυφερά την κόρη της.Η μελαχρινή κορούλα της φορά ένα πουλόβερ με ρόμβους και κοιτά γελώντας την κάμερα. Το ζευγάρι έμεινε μαζί από το 1973 έως το 1981.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις