Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάιλι Τζένερ – Tik Tok: Την κατηγορούν για bullying
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ – Tik Tok: Την κατηγορούν για bullying

Κάιλι Τζένερ - Tik Tok: Οι κατηγορίες για σκληρό bullying

Στην έντονη φημολογία που την κατηγορεί για άσκηση σκληρού bullying στην TikToker Βικτόρια Βάνα απάντησε η Κάιλι Τζένερ μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής. Η όμορφη τικτόκερ, με πάνω από 38.000 followers στον λογαριασμό της πρόσφατα ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο κατηγορεί την μικρότερη των αδερφών της οικογένειας Καρντάσιαν ότι της έκανε σκληρό bullying μαζί με τη φίλη της Τζόρντεν Γουντς . Σύμφωνα με τα όσα λέει στο αναρτημένο βίντεο, η Βικτόρια Βάνα είχε συμμετάσχει με ένα χορευτικό στο βίντεο κλιπ του ράπερ Tyga για το τραγούδι «Ice Cream Man». Στο σετ, όπου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα ήταν παρούσα και η Κάιλι Τζένερ, η οποία τότε διατηρούσε δεσμό με τον γνωστό ράπερ.

Σύμφωνα με την κοπέλα, η Κάιλι την χλεύαζε συνεχώς, μιμούμενη τις κινήσεις της και φωνάζοντας στην φίλη της: «Κοίτα πώς χορεύει», ενώ όταν εκείνη πέρασε από μπροστά τους, συνέχιζαν να γελάνε, ψιθυρίζοντας και δείχνοντας την. Ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάμματα, όπως περιγράφει, όμως «οι φίλες της δεν την άφησαν να της κάνει την χάρη». «Ευχαριστώ πραγματικά τον Θεό που ήταν μαζί μου οι φίλες μου. Πραγματικά, ήθελα τόσο πολύ να κλάψω και απλά πήγα να φύγω από το σετ. Μόλις βγήκα έξω όμως, η Κάιλι και η Τζόρντεν ήρθαν και εκείνες έξω και κατευθύνθηκαν στην άσπρη Ρολς Ρόις της. Ήταν λες και με ακολουθούσαν παντού. Όπου βρισκόμουν την ημέρα του κλιπ, εκείνες ήταν δίπλα μου ψιθυρίζοντας», περιγράφει η κοπέλα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Vanna (@victoriavanna)

Η σύντομη απάντηση από την Κάιλι

Μάλιστα, αναφέρει πως είναι μεγάλη θαυμάστρια της Κάιλι Τζένερ και πριν το γύρισμα ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα την γνώριζε. Η άποψη της για εκείνη, όμως, άλλαξε αμέσως μόλις την είδε να την κοιτάει υποτιμητικά από πάνω μέχρι κάτω, όταν η κοπέλα μπήκε στο σετ. «Είχα κοκκινίσει από την χαρά μου μόλις την είδα. Και μετά, το πρόσωπο μου παρέμεινε κόκκινο από την ντροπή που ένιωθα», αποκαλύπτει η TikToker.

Αρχικά, η Κάιλι Τζένερ δεν είχε δώσει καμία απάντηση σχετικά με τις κατηγορίες της Βικτόρια Βάνα. Πρόσφατα όμως, επέλεξε να σχολιάσει κάτω από το βίντεο της, γράφοντας μία λιτή απάντηση: «Αυτό δεν έγινε ποτέ». Αν και το σχόλιο της έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 35.000 likes, είναι πολλοί όσοι υποστηρίζουν την Βικτόρια, λέγοντας πως ξέρουν πόσο «σκληρή» μπορεί να γίνει η Κάιλι Τζένερ όταν είναι στο σετ. Άλλοι υποστηρίζουν ότι μάλλον για το περιστατικό ευθύνεται «η ζήλια που ένιωθε η σταρ για τον Tyga εκείνη την περίοδο», καθώς της είχε δώσει πολλά δικαιώματα με άλλες γυναίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις