Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – σήμερα 7/6: Η κίνηση του Στέφανου εξοργίζει την Αθηνά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – σήμερα 7/6: Η κίνηση του Στέφανου εξοργίζει την Αθηνά

Αγγελική spoiler - σήμερα 7/6: Ο Στέφανος δίνει την επιχείρηση στο Μιχάλη

Η σειρά “Αγγελική” βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος της που μάλλον θα είναι και οριστικό από τη στιγμή που δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν. Οι σεναριογράφοι λοιπό, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα φινάλε που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των τηλεθεατών. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για ακόμη μια φορά με την Αγγελική να παλεύει ανάμεσα στη δίψα για εκδίκηση και τον έρωτα με το Στέφανο, γεγονότα που το σκληρό παρελθόν τους δεν αφήνει πολλά περιθώρια να ενωθούν.

Στα καινούργια επεισόδια, ο Στέφανος, θέλοντας να κάνει τον Μιχάλη να νιώσει πως είναι μέλος της οικογένειάς τους, του παραχωρεί τη διοίκηση της επιχείρησής. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού TV O’ Clock, όμως, αυτή η απόφαση οδηγεί την Αθηνά, τον Δημήτρη και τον Παύλο στα όριά τους και ψάχνουν τρόπο να τον διώξουν.

 Η πρόταση του Στέφανου που εκπλήσσει τον Μιχάλη

Ο Μιχάλης, από τη στιγμή που έμαθε το ένοχο παρελθόν μεταξύ της μητέρας του και του Γιώργου Αργυρού, αποφάσισε να φύγει για πάντα από το κτήµα και να κόψει κάθε δεσμό με αυτή την οικογένεια. Όµως, όπως θα δούµε στα προσεχή επεισόδια, όλα ανατρέπονται, από τη στιγμή που ο ίδιος παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Ο Στέφανος, μαθαίνοντας πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του, του κάνει µία δελαστική πρόταση προκειμένου να αποκαταστήσει µε κάποιο τρόπο όσα έχει περάσει εξαιτίας των γονιών του. Έτσι, του προτείνει να αναλάβει εκείνος τη διοίκηση της επιχείρησής τους.

Τα γενέθλια της Δανάης

Η πρώτη αντίδραση του Μιχάλη είναι αρνητική µιας και το µόνο που θέλει είναι να πάρει το Θωµά , τη Λένα και τον Αποστόλη και να φύγει για πάντα από εκείνο το μέρος, να κάνουν µία νέα αρχή στη ζωή τους. Οι εξελίξεις, ωστόσο, αλλάζουν την απόφαση του Μιχάλη. Το επόμενο διάστημα, ο Στέφανος και η Αγγελική οργανώσουν πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικνίκ στο κτήµα. Οι δύο πρώτοι αποφασίζουν πως από µια τέτοια γιορτή δεν θα µπορούσαν να λείπουν οι Ζάχοι και τους προσκαλούν και εκείνους, προκαλώντας όμως έτσι την ενόχληση και το μένος του Δημήτρη.

Ο Μιχάλης δέχεται την πρόταση του Στέφανου

Τότε ο Στέφανος βρίσκει την ευκαιρία να συζητήσει και πάλι µε τον Μιχάλη για την πρόταση που του έκανε και –προς έκπληξή του– αυτή τη φορά δέχεται. Ο νεαρός λέει στον Στέφανο πως θέλει να αναλάβει τη διοίκηση της επιχείρησης, πράγµα που ξαφνιάζει τους πάντες, αφού εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς. Η Αθηνά είναι σοκαρισµένη και εξοργισµένη, πιστεύοντας πως ο Μιχάλης δέχτηκε προκειµένου να τους εκδικηθεί. Με τον νεαρό στο τιµόνι της επιχείρησης τα συµφέροντα των γιων της παραµερίζονται και είναι αποφασισµένη να τον εµποδίσει να συνεχίσει τα σχέδιά του.

Ο Στέφανος κατατοπίζει τον Μιχάλη

15 μέρες μετά, ο Δηµήτρης µε την Κατερίνα είναι έτοιμοι για τον γάμο τους, που έχει προγραμματιστεί για την επόµενη µέρα. Ο Στέφανος, όλο αυτό το διάστηµα, κατατοπίζει τον Μιχάλη σχετικά µε τις αρµοδιότητές του και προσπαθεί να τον βοηθήσει να µάθει άµεσα όσα χρειάζεται. Ο ίδιος πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήµα µε την Αγγελική και τη Δανάη και µετά τον γάµο του Δηµήτρη θα µετακοµίσουν στο καινούργιο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα, µακριά απ’ όλους.

Τα σχέδια της Αθηνάς, του Δημήτρη και του Παύλου

Η Αθηνά µε τον Δηµήτρη και τον Παύλο, όµως, έχουν άλλα σχέδια. Οι τρεις τους συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία µεταξύ τους ώστε να διώξουν τον Μιχάλη από την επιχείρηση µε κάθε δυνατό τρόπο, όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήµα. Ωστόσο, δεν έχουν καταλάβει πως έχουν πια πολλούς εχθρούς και ο Δηµήτρης κινδυνεύει. Η Αγγελική µαθαίνει από τον Μάκη ότι τα θύµατα του Δηµήτρη έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείµενο ύστερα από κάθε επίθεση και έτσι αποφασίζει να βρει πού κρύβει ο Δηµήτρης αυτά τα… ενθύµια και να τον ξεσκεπάσει. Στην προσπάθειά της αυτή, ψάχνει στο δωµάτιό του. Τα πράγµατα παίρνουν, όµως, άσχηµη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα και η Αγγελική χρειάζεται να βρει µία καλή δικαιολογία.

Η συμμαχία της Τζένης με την Αγγελική

Ο Δηµήτρης, για πρώτη φορά από τότε που γύρισε η Αγγελική από την αποθήκη, την απομονώνει και αρχίζει τις απειλές για τις έρευνες δωµάτιό του. Εκείνη, όμως, δεν τον φοβάται και του το δείχνει. Επίσης, ο άντρας ακούει ένα κρυφό τηλεφώνηµα ανάµεσα στην Κατερίνα και στον Μιχάλη που δεν θα έπρεπε και αυτή τη φορά θέλει όσο τίποτε άλλο να απαλλαγεί από τον ετεροθαλή αδελφό του όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Τζένη, η οποία πια συµµαχεί µε την Αγγελική και τη βοηθάει να εκδικηθεί τους Αργυρούς, συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις