Τριαντάφυλλος – συνέντευξη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

LIFESTYLE

Τριαντάφυλλος – συνέντευξη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τριαντάφυλλος - συνέντευξη: Η αποκάλυψή του για Σάκη και Μαριαλένα

07.06.2021 | 16:50

Στην καθιερωμένη συνέντευξη του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor στο «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου προχώρησε και ο Τριαντάφυλλος. Ο “Ντάφυ”, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ . Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να προσγείωθεί στο Ελ. Βενιζέλος μίλησε για τη σύζυγό του, τον Σάκη τη Μαριαλένα και τον Γιώργο Λιβάνη, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μπάρτζη και τη φράση που του ψιθύρισε στο αυτί τη στιγμή της οικειοθελούς αποχώρησης του παίκτη. Στο α’ μέρος της συνέντευξης ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είπε στην κάμερα του «Love It»:

«Πέρασα πάρα πολλά σε αυτό το ταξίδι και χαρές και λύπες. Νομίζω είμαι από τους λίγους που έχασα τόσα πολλά κιλά συνολικά έχασα 21. Οταν μου έγινε η πρόταση λέω “Μάνα θα πάω στο Survivor”. “Είσαι τρελός τι θα πας να κάνεις εσύ” μου έλεγαν, και ο πεθερός μου έλεγε “σου δίνω δέκα μέρες”. Καλά έχω κερδίσει πάρα πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου μου χρωστάει μεγάλο στοίχημα. Είχε πει ότι δεν μπορείς χωρίς μπάνιο τρεις φορές την ημέρα, δεν μπορείς χωρίς τα πέντε γεύματά σου, δεν μπορείς χωρίς το γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα “Θεέ μου μη φύγω, ας κάτσω μία εβδομάδα ακόμα, να μη χάσω το στοίχημα”.

Τρία χρόνια “κυνηγούσε” την αγαπημένη του Δήμητρα

Ερωτηθείς για τη σύζυγό του και την επαφή του στο ριάλιτι με ωραίες γυναίκες ο τραγουδιστής είπε: «Πιστεύω ότι έχω μία καταπληκτική γυναίκα, ένα κορίτσι που έχει χιούμορ. Έχω μία γιατρίνα της ψυχής μου, της ζωής μου, με ξέρει καλά 15 χρόνια. Θα φάω πολύ ξύλο, αλλά όταν γυρίσω θα πάω να την πάρω αγκαλιά. Θα πάρω αυτά τα δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου και τα άλλα θα έρθουν σιγά-σιγά μόνα τους. Τρία χρόνια έκανα για να τη ρίξω. Δεν ήθελε έναν σαν και μένα, που είμαι τραγουδιστής, που είμαι στη νύχτα, που υπάρχουν πειρασμοί και τα λοιπά. Και της έλεγα “θέλω να είμαστε μαζί, θέλω να σε παντρευτώ”. Ερχότανε πηγαίναμε για φαγητό πήγενα να της πιάσω το χέρι, έτρωγα ξύλο τίποτα. Φαντάσου μετά από τρία χρόνια δώσαμε φιλί».

«Ο γιος μου είναι όλη μου η ζωή, η αγάπη μου, το φιλαράκι μου. Είμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Ήταν ένα τεράστιο στοίχημα για μένα πώς θα αντέξω μακριά από το παιδάκι μου. Από δω και πέρα να ξέρει ο Νίκολας δεν θα ξανά φύγω μακριά του. Είμαι σίγουρος ότι θέλει την μπαντάνα την κόκκινη και υπάρχει και ένα μικρό κουκλάκι που είχε φτιάξει ο ο Παύλος και μου το είχε κάνει δώρο για τον Νικόλα και μου κράταγες συντροφιά. Έγραφε ΝΔ, που φαινόταν Νέα Δημοκρατία, αλλά ήταν Νικόλας Δήμητρα, Το λατρεύω αυτό το παιδί, το καστανόξανθο παιδί μου που δεν έχει καμία σχέση με μένα».

«Σάκης και Μαριαλένα είναι “καψούρια” – Θέλει να την παντρευτεί»

Για Σάκη και Μαριαλένα ο Τριαντάφυλλος είπε: «Είχαν δύο χρόνια σχέση, υπάρχει κάτι δυνατό, που έχουν ο ένας για τον άλλον. Τώρα αν συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αγάπη αληθινή. Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα λίγο, αλλά είναι και οι δύο καψούρια. Ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα. Άφησε τις δουλειές του για να έρθει να τη βρει. Και εκείνης άλλαξε και η φάτσα της όταν ήρθε. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Αν είναι κάτι στημένο υπάρχει κάτι πιο στημένο από τη σχέση των Amigos; Ο Σάκης εμένα μου είχε πει ότι την έβλεπε πάρα πολύ σοβαρά. Ότι θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της, ότι θέλει να κάνει παιδί μαζί της, Ναι, της τα έχει πει και η Μαριαλένα πάντα κρατούσε μία άμυνα. Αλλά δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον.

Άμα βγω έξω ο Λιβάνης μπορεί να με δείρει. Κάποια στιγμή μου είχε πει, πριν φύγω για το Survivor είχαμε μιλήσει για τη Μαριαλένα, και μου λέει “να μου την προσέχεις”. Τι να προσέχω τώρα εγώ; Αφού όταν είχε μπει ο Σάκης ήταν στην άλλη ομάδα και μετά έγινε όλο το σκηνικό και όταν πήγα στην άλλη ομάδα και ήμασταν μαζί ήταν ήδη πολύ κοντά. Mε τον Λιβάνη ήταν ένα μήνα με τον Σάκη δύο χρόνια. Αυτά που είδα είναι ότι ήτανε πολύ κοντά αυτά τα δύο παιδιά».

«Είπα στον Μπάρτζη: Κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ»

Τι να πω για τον Νίκο τον Μπαρτζή που είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει, όπως εγώ, στο χωριό. Όταν εφυγε του είπα στο αυτί: “Κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ. Γιατί χαίρονται τώρα που φεύγεις”. Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ όσο κι αν πείναγα και μου έλειπε η οικογένειά μου γιατί σέβομαι να τον κόσμο που έστειλε το SMS και ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι». Για τον James Καφετζή είπε: «Τον James τον συμπαθούσα πάντα. Πάντα μου άρεσε και όταν ο James ήταν στις δύσκολές του μου έλεγε “τραγούδησέ μου να ηρεμήσω” και πήγαινα από πάνω που κοιμότανε και τραγούδαγα». Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος παραδέχτηκε στην εκπομπή, ότι σκοπός του ήταν να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ντάνου:  «Το ξεπέρασα. Ο Ντάνος ήταν ο μόνος άνθρωπος σε ριάλιτι που με έκανε να πιάσω το κινητό μου και να ψηφίσω. Ντάφης – Ντάνος κοντά είμαστε.

Ετοιμασίες για την υποδοχή του

Ετοιμασίες κάνει το φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου για την επιστροφή του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του: «Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες , χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα , πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια , σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω παλι από τα τόσα μυνηματα σας από τα τόσα ομορφα λόγια σας !!! Έχω τόσα πολλά να σας πω, Σας αγαπάω πολύ» έγραψε ο Ντάφυ!

Exit mobile version