Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Αυτός κερδίζει σήμερα

LIFESTYLE

Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Αυτός κερδίζει σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Γυναίκα ή άντρας; Amigos ή Red Love; Ποιοι θα πανηγυρίσουν σήμερα στο Survivor

07.06.2021 | 21:48

Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία του και το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κορυφώνεται. Δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας σήμερα, δεύτερος κάτοχος ασυλίας, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την Κυριακή ο Σάκης Κατσούλης… πετσόκοψε όλους τους αντιπάλους του, άντρες και γυναίκες, και νικώντας τον Κόρο στον “τελικό” πήρε την πρώτη ασυλία.

Ακολούθως στο Συμβούλιο του Νησιού υπέδειξε την Καρολίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καταφέρνοντας ένα σημαντικό χτύπημα στους amigos. Πλέον, τα στρατόπεδα είναι ξεκάθαρα, amigos εναντίον ζευγαριού Red Love, και η κάθε ατομική ασυλία αυτομάτως μετατρέπεται σε ομαδική.

Όποιος κερδίζει την ασυλία, εξασφαλίζει ασφάλεια στην παρέα του στο Συμβούλιο του Νησιού. Μαριαλένα και Σάκης παίζουν ο ένας για τον άλλον, ενώ οι amigos προστατεύονται. Πάντως, οι πιθανότητες εξαρχής είναι λιγοστές για το ζευγάρι, αφού είναι μόλις δύο κόντρα σε 5 αντιπάλους.

Η παρέα του Love it σχολιάζει Survivor

Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Ποιος κερδίζει σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παίκτρια που θα κατακτήσει τη σημερινή ατομική ασυλία είναι… η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα spoilers δεν είναι πλέον σίγουρα και όλα ανατρέπονται, αλλά οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο δίνουν την ατομική ασυλία και πάλι στο ζευγάρι Σάκης – Μαριαλένα. Δεν είναι έκπληξη, αφού οι δυο τους είναι ίσως οι καλύτεροι παίκτες του Survivor και κατακτούν την ατομική ασυλία συχνά.

Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Όσο για το ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, όμως μπορούμε να υποθέσουμε ότι μετά την Καρολίνα, οι επόμενοι… στόχοι Μαριαλένας και Σάκη είναι ο Ασημακόπουλος και η Ελένη Χαμπέρη. Η Ελένη έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του Σάκη ενώ η δική της στάση φαίνεται να έχει προβληματίσει εκείνον και τη Μαριαλένα.

Survivor spoiler 7/6 ασυλία: Το trailer

Ετικέτες
Exit mobile version