Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Οι εντάσεις για χάρη του Τριαντάφυλλου
LIFESTYLE

Survivor Σάκης – Μαριαλένα: Οι εντάσεις για χάρη του Τριαντάφυλλου

Survivor Σάκης - Μαριαλένα: Οι εντάσεις για χάρη του Τριαντάφυλλου και η πρώτη ανάρτηση του Ντάφι

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος  να έχει αποχωρήσει από το Survivor, αλλά το όνομά του εξακολουθεί να είναι στα “trends” του νησιού περισσότερο από κάθε άλλον. Στο χθεσινό επεισόδιο, Σάκης και Μαριαλένα προσπαθούσαν να διαχειριστούν το “αντίο” του Ντάφι ενώ οι Amigos με σαφή ειρωνική διάθεση έστησαν πάρτι, λόγω της αποχώρησης του Ντάφυ από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Ασημακόπουλος και ο Κόρομι φόρεσαν αυτοσχέδιους τήβεννους και έκαναν πως αποφοιτούν από το Survivor 2021, ειρωνευόμενοι την ατάκα του Τριαντάφυλλου ότι «το Survivor 2021 είναι σαν πανεπιστήμιο». «Μαζευτήκαμε για τον Τριαντάφυλλο. Κατάφερε και πτυχίο με βαθμό Άριστα από την Ανωτάτη Καραγκιοζική Σχολή. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης, συνέχισε έτσι θα λάμψεις στη ζωή σου» είπε με χαμόγελο ο Ασημακόπουλος.

Όσο ο Σάκης ήταν απαρηγόρητος στην αγκαλιά της Μαριαλένας  εξομολογήθηκε ότι: «ξεκάθαρα για μένα, μετά από σένα, ήταν το στήριγμά μου. Όταν είσαι φίλος με κάποιον, τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευόταν», οι Amigos “έστησαν γλέντι”. Ηλίας, Καρολίνα και Ελένη γελούσαν με τα καμώματά τους με τον Σάκη να γίνεται «τούρμπο» αποκαλώντας τους θλιβερούς. Στον στίβο μάχης ο Σάκης Κατσούλης πήρε το αίμα του πίσω για την γελοιοποίηση του κολλητού του φίλου και πέταξε εκτός ατομικής ασυλίας όλους τους αντιπάλους του. Οι κανόνες πλέον άλλαξαν όπως έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιανός, και θα υπάρχουν τρεις ασυλίες, όπου θα αγωνίζονται όλοι οι παίκτες και ο νικητής μόνο θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει κάποιον προς αποχώρηση.

Το έπαθλο και το φιλί της βραδιάς

Ο νικητής, Σάκης Κατσούλης, μοιράστηκε παγωμένες μπύρες Mythos Ice και φαγητό με τρεις συμπαίκτες του, την Μαριαλένα, τον Ηλία και τον Κόρο, σε ένα ονειρεμένο σημείο με ποτάμι, το οποίο συνοδεύτηκε  από ένα χαλαρωτικό μασάζ, που το έχουν πολλή ανάγκη. Ο Σάκης πέρα από τη νίκη «έκλεψε» κι ένα φιλί από τη Μαριαλένα, σε ένα από τα highlights της βραδιάς.

Η Καρολίνα και τα “πυρά” στην Ελένη

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Κατσούλης, αν και φάνηκε ιδιαίτερα μπερδεμένος, κατέληξε στο να υποδείξει την Καρολίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. «Αντιμετωπίζουμε ένα καινούργιο σύστημα. Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Το σκεπτικό των παιδιών είναι σεβαστό. Έγινε ένα σκηνικό που με ενόχλησε και με επηρέασε. Αμέσως μετά την αποχώρηση του Ντάφυ, το σκετσάκι με επηρέασε. Τα λόγια του Ασημακόπουλου δεν μου άρεσαν. Είδα την Καρολίνα να μου λέει ότι ήταν σάτιρα. Η Ελένη δεν είχε λόγο να είναι στο συγκεκριμένο σκετσάκι. Δεν αλλάζω τρόπο σκέψης. Επιμένω στο αγωνιστικό κομμάτι. Ψηφίζω την Καρολίνα. Και για αγωνιστικούς λόγους και για λόγους συμπεριφοράς», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

 

Ρεκόρ ψήφων στην αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό συγκέντρωσε η παραγωγή του Survivor 4, καθώς στην ψηφοφορία της Τετάρτης (02/06) είχαμε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και εισπράξεων! Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό”, στην συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ψήφισαν θετικά τον αγαπημένο τους παίκτη. Η μάχη ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν πολύ σκληρή και κρίθηκε στο “νήμα”, καθώς οι ψήφοι που έλαβαν οι παίκτες ήταν πολύ κοντά. Μαζί με τον τραγουδιστή, υποψήφιοι ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα. Από την ψηφοφορία, σύμφωνα με το news247.gr, οι πάροχοι, η Acun Medya και ο ΣΚΑΙ έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 200.000 ευρώ.

Το νέο λουκ του Τριαντάφυλλου

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος είναι ανανεωμένος, αφού ξυρίστηκε και κουρεύτηκε, ενώ αποκάλυψε πως τη Δευτέρα στις 16:10 θα φτάσει στην Ελλάδα. “Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο στις 16:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε. Ίσως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι από τη μέρα που χωρίσαμε με τη Μαριαλένα στις ομάδες. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος, με έχει πιάσει ένα παράπονο. Ξεκάθαρα για εμένα ήταν στο στήριγμά μου. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι”, ανέφερε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις