Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σωματοφύλακας Ερντογάν: Η παρατήρηση σε κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι
ΚΟΣΜΟΣ

Σωματοφύλακας Ερντογάν: Η παρατήρηση σε κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι

Σωματοφύλακας Ερντογάν: Η στιγμή που ο σωματοφύλακας του Ερντογάν (όρθιος πίσω του) κάνει παρατήρηση στην κοπέλα

Από απρόοπτα σημαδεύτηκε η στάση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ένα παγωτατζίδικο στην περιοχή Μπεϊλέρμπεϊ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Την ώρα που ο Ερντογάν συνομιλούσε με μια παρέα νεαρών, μια κοπέλα με μαντίλα στο κεφάλι απολάμβανε το παγωτό της, καθισμένη σταυροπόδι δίπλα του. Ένας από τους σωματοφύλακές του το παρατήρησε και έσπευσε να κάνει συστάσεις στη νεαρή, ώστε να μαζευτεί, καθώς η στάση της υποδήλωνε ασέβεια στον Τούρκο πρόεδρο. Κι εκείνη, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, έσπευσε να συμμορφωθεί (ας… τόλμαγε να μην το κάνει!).

Οι κούκλες Ουκρανές που σκανδάλισαν την Τουρκία – Οργή, εν μέσω Ραμαζανιού

Ο Ερντογάν είχε πιάσει στο μεταξύ κουβέντα με έναν νεαρό, ο οποίος συνόδευε μια κοπέλα και, όπως πληροφορήθηκε, ήταν Ουκρανός.

-«Πώς κατάφερες την κοπέλα μας;», τον ρώτησε.

-«Εκείνη με κατάφερε», απάντησε εκείνος, με τον Τούρκο πρόεδρο να αντιτείνει ότι «έχουμε καλές σχέσεις με την Ουκρανία».

Ο Ερντογάν, γνωστός λάτρης του παγωτού -όπως είχε αποδείξει και σε επίσκεψή του στη Μόσχα τον Αύγουστο του 2019-, αποδείχθηκε χουβαρντάς, κερνώντας παγωτό όλους όσοι βρίσκονταν μέσα στο παγωτατζίδικο, αλλά κι εκείνους που περίμεναν, στην ουρά, ενώ, αποχωρώντας, σταμάτησε να συζητήσει για λίγο με κάποια άτομα και να ποζάρει μαζί τους για φωτογραφίες.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:44”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις