Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεπόλια φονικό – βίντεο: Η στιγμή που ο δράστης εκτελεί τον 32χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια φονικό – βίντεο: Η στιγμή που ο δράστης εκτελεί τον 32χρονο

Σεπόλια φονικό - βίντεο: Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

Κόβει την ανάσα το βίντεο-ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας στα Σεπόλια, όπου άγνωστοι δολοφόνησαν την Κυριακή 30 Μαΐου τον 32χρονο Αλβανό. Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 και φαίνεται ο σεσημασμένος κακοποιός, που κάθεται στην καφετέρια και πίνει τον καφέ του, ενώ ο δολοφόνος τον πλησιάζει με γρήγορο βηματισμό. Ο εκτελεστής προσεγγίζει το θύμα του και πυροβολεί πισώπλατα στο κεφάλι και στη συνέχεια στο σώμα.

Μάλιστα, ο δολοφόνος πλησίασε όσο το δυνατόν πιο κοντά γινόταν, προτού αρχίσει να πυροβολεί. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο εκτελεστής να φορά τζιν παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα. Αφού πυροβόλησε αρκετές φορές τον Αλβανό, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας. Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, προσπάθησε να ανασηκωθεί, για λίγο όμως, αφού μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε νεκρός.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία απέδωσε τη δολοφονία του 32χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ λίγες εβδομάδες πριν από τη δολοφονία το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια. Στο παρελθόν, είχαν επιχειρήσει να τον δολοφονήσουν ακόμα τρεις φορές.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις