Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Διονύσου: Συντήρηση πυλώνων υψηλής τάσης
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Διονύσου: Συντήρηση πυλώνων υψηλής τάσης

Δήμος Διονύσου: Ενέργειες για την αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς στους πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Αυτοψία στους Πυλώνες Υψηλής Τάσης που είναι εγκατεστημένοι στις Σχολές της ΔΕΗ στην Άνοιξη καθώς και σε περιοχές του Διονύσου και της Δροσιάς πραγματοποίησε την Παρασκευή 4/6 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Διαχείρισης & Συντήρησης Παγίων του ΑΔΜΗΕ Γιάννη Μανιάτη, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρίας. Κατά την αυτοψία ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Μανιάτη την επίσπευση τόσο των εργασιών καθαρισμού από χόρτα και ξερά κλαδιά από τις βάσεις των Πυλώνων όσο και όλων των προβλεπόμενων συντηρήσεων (καθαρισμός μονωτήρων κ.λπ).

 

Ο Γενικός Διευθυντής Διαχείρισης & Συντήρησης Παγίων του ΑΔΜΗΕ έδειξε στο Δήμαρχο τα σημεία στα οποία η εταιρεία μέσω του εργολάβου έχει ήδη παρέμβει, ενώ δεσμεύθηκε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και η συντήρηση όλων των Πυλώνων που εντάσσονται στην κόκκινη ζώνη επικινδυνότητας που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

O κ. Καλαφατέλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με τον Τομεάρχη Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΔΕΔΔΗΕ Κίμωνα Κουλιεράκη στον οποίο έθεσε το ζήτημα του καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου των Σχολών της ΔΕΗ στην Άνοιξη. Ο κ. Κουλιεράκης διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα εγκατασταθεί εργολάβος που θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις