Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ: Επαναπατρισμός Λημνιού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Επαναπατρισμός Λημνιού

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να επιστρέψει ο Λημνιός από την Κολωνία, ενώ ψάχνει και για αριστερό μπακ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πιάσει δουλειά και χτίζει τον καινούργιο ΠΑΟΚ, ενώ ψηλά στην ατζέντα του είναι η κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ. Η περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού έχει «πέσει» στο τραπέζι και οι «ασπρόμαυροι» θα επιχειρήσουν να συζητήσουν με την Κολωνία για τον «επαναπατρισμό» του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος μπορεί να σταθεί και ως δεξιός μπακ-χαφ, ενώ με τον Λουτσέσκου έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Λημνιό στην Κολωνία, αντί τριών εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τα πατήματά του στη Γερμανία, με αποτέλεσμα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν να μην έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Μετά την παραμονή, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, υπάρχουν σκέψεις στη γερμανική ομάδα για το δανεισμό του.

Και για τα αριστερά

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό και την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Εκεί, μπορεί να υπάρχει, πλέον, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά στα 35 του ο αρχηγός του «Δικεφάλου» δεν μπορεί να τραβήξει «όλο το κουπί» σε μια γεμάτη χρονιά. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και υπάρχουν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται μεταγραφή «μεγάλου» ονόματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις