Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σιωπηλός Δρόμος spoiler 6/6: Τι αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σιωπηλός Δρόμος spoiler 6/6: Τι αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη

Σιωπηλός Δρόμος spoiler 6/6: Τι θα δούμε σήμερα και ποιο το spoil της Αλικάκη

Κυριακή σήμερα και όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα συμβεί στο “Σιωπηλό Δρόμο” που μας άφησε με πολλά ερωτηματικά στο τελευταίο επεισόδιο. Αυτό που ξέρουμε για το 9ο επεισόδιο είναι ότι πιάνει την ιστορία από την αρχή και μας ταξιδεύει στο παρελθόν της οικογένειας Καρούζου όπου ξεδιπλώνονται οι ζωές των ηρώων μας. Παρακολουθώντας την ιστορία στην εξέλιξή της, ένοχα, καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους πάντες. Υπενθυμίζεται, ότι στο 8ο επεισόδιο είδαμε, ότι η έρευνα της Θάλειας την οδήγησε σε ακόμη ένα αδιέξοδο.  Έτσι, η ίδια μοιράστηκε τα στοιχεία με την αστυνομία και όλοι έχουν την ίδια απορία.

Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από 25 χρόνια, με την υπόθεση της απαγωγής; Η μοναδική σύνδεση που προκύπτει είναι, πως ο άντρας που έχασε τότε την ζωή του εργαζόταν στα λατομεία του πατέρα της. Ο Μιχάλης νιώθει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει και την σύλληψή του να πλησιάζει. Ωστόσο, εκείνος προσπαθεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά και να οργανώσει τη διαφυγή του. Παράλληλα, ο Βασίλης αποφασίζει να βοηθήσει τη Θάλεια και να της αποκαλύψει το παράνομο κύκλωμα. Η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα θα τους οδηγήσει σε ένα όνομα, τον Ιάσονα και ο Μιχάλης για πρώτη φορά θα συναντήσει τον «ενορχηστρωτή» της απαγωγής.

Νέο spoil από την Μυρτώ Αλικάκη

Ψάχνοντας για spoiler, εντοπίσαμε ένα στη συνέντευξη που έδωσε η Μυρτώ Αλικάκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την επιτυχημένη σειρά του MEGA  στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε τη συνέντευξή της:

Και τηλεοπτικά, όμως, σας βλέπουμε σε μια από τις ωραιότερες παραγωγές των τελευταίων ετών. Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν ήρθε η πρόταση για τον «Σιωπηλό δρόμο»;

“Χάρηκα απίστευτα, είναι μια δουλειά που ονειρεύεται κανείς να κάνει, να δουλέψει σε αυτή. Σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή, συντελεστές είναι όλα μια όαση. Όλα αυτά με βρήκαν, δε, μέσα στην πανδημία, οπότε ήταν ακόμη πιο σημαντικό για μένα.”

Όταν είδατε το πρώτο επεισόδιο, νιώσατε μεγαλύτερη χαρά-ευγνωμοσύνη;

“Εντυπωσιάστηκα, ένιωσα δικαίωση και μεγάλη χαρά που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς.”

Τι σας λέει ο κόσμος που σας συναντά για τον ρόλο σας; Είναι μια γυναίκα γεμάτη μυστήριο, που σίγουρα κρύβει πολλά.

“Όλος ο κόσμος μου λέει ότι ο ρόλος μου κάτι κρύβει. Όντως κρύβει, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά. Ξέρω ακριβώς τι θα γίνει μέχρι το τέλος, απλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι ανατροπές είναι πολύ μεγάλες.”

Πώς είναι το να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά τέτοιων προδιαγραφών και επιπέδου; Οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες;

“Όταν μια δουλειά γίνεται όπως πρέπει, είναι πιο εύκολη. Όταν παίζεις σε ένα καθημερινό σίριαλ και έχεις να κάνεις 22 σκηνές την ημέρα, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να έχεις να κάνεις 4. Και, μάλιστα, 4 για τις οποίες έχεις τον χρόνο να κάνεις πρόβα, να επαναλάβεις μια λήψη.”

Είστε ηθοποιός που ακόμη και στα χρόνια της Βαθιάς κρίσης κάνατε τηλεόραση. Είδατε και τις 2 όψεις του νομίσματος, Πλέον είστε πιο αισιόδοξη για το μέλλον της TV;

“Ισχύει ότι έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή. (γέλια). Όσον αφορά στην αισιοδοξία, ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητά μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει, είπε η Μυρτώ Αλικάκη στο Τύπος TV.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις