Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γουίλ Σμιθ – Οσάκα: Η υποστήριξη στην αθλήτρια μετά την αποχώρηση από το Όπεν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουίλ Σμιθ – Οσάκα: Η υποστήριξη στην αθλήτρια μετά την αποχώρηση από το Όπεν

Γουίλ Σμιθ - Οσάκα: Το μήνυμα υποστήριξης στην παίκτρια μετά την αποχώρηση από το Γαλλικό Όπεν

Μεταξύ πολλών celebrity που υποστηρίζουν την Ναόμι Οσάκα και ο Γουίλ Σμιθ ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στη Γιαπωνέζα “επαναστάτρια” μετά την αποχώρησή της από το Γαλλικό Όπεν. Ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε το χειρόγραφο σημείωμα που έγραψε για την 23χρονη σταρ του τένις.

Η διάσημη παίκτρια του τέννις, εισέπραξε μεγάλη υποστήριξη από ορισμένους διάσημους θαυμαστές της και συναδέλφους της αθλητές, μετά την ανακοίνωση, ότι δεν θα αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν εξαιτίας της μάχης που δίνει με την κατάθλιψη και το κοινωνικό άγχος. «Γεια Ναόμι, έχεις δίκιο. Κάνουν Λάθος! Είμαι μαζί σου» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς «Fresh Prince of Bel-Air».

Η Ναόμι Οσάκα μετά τη νίκη της επί της Ρουμάνας Παρίτσια Μαρία Τιγκ, στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, αρνήθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κάτι που είναι υποχρεωτικό για όλους τους τενίστες. Οι διοργανωτές του Γαλλικού Open αποφάσισαν να της επιβάλουν πρόστιμο ύψους 15.000 δολαρίων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις