Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 7/6: Το ντοκουμέντο που “καίει” τους Αργυρούς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 7/6: Το ντοκουμέντο που “καίει” τους Αργυρούς

Αγγελική spoiler 7/6: Η Τζένη ψάχνει το δωμάτιο του Δημήτρη

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η Αγγελική στα χέρια του Δημήτρη, όχι μόνο δεν την κατέβαλλαν, αλλά της έδωσαν ένα ακόμη κίνητρο να θέλει να τους εξοντώσει μια ώρα αρχύτερα. Μια θετική εξέλιξη σε όλη αυτή την τραγωδία που βιώνει είναι ότι πλέον έχει στο πλευρό της μια πολύ αξιόλογη σύμμαχο.Αυτή δεν είναι άλλη από τη δυναμική Τζένη, η οποία από τη στιγμή που έμαθε όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Μαργαρίτας αποφασίζει να τη βοηθήσει να κλείσουν τους Αργυρούς στη φυλακή. Στα επόμενα επεισόδια οι δύο γυναίκες καταφέρνουν και συγκεντρώνουν κάποια στοιχεία εναντίον τους αν και ο Στέφανος έχει ήδη αρχίσει να υποψιάζεται τα ψέματα που λέει η Αγγελική.

Ο ίδιος την παρακολουθεί και γίνεται μάρτυρας των συναντήσεων με τον Μάκη, τον δημοσιογράφο. Όταν εκείνη επιστρέφει στο σπίτι, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του. Η Αγγελική για ακόμη μια φορά αναγκάζεται να του πει ψέματα αλλά ο άντρας δείχνει να διστάζει πια να την πιστέψει. Ακόμη, εκείνη από τη συνάντηση της με τον Μάκη . έμαθε από τον ίδιο και την ερευνά του ότι οι γυναίκες που έχουν δεχτεί επίθεση από τον άγνωστο άντρα που ψάχνει χρόνια τώρα η Αστυνομία έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση.

Η Σοφία μιλά για το βιασμό

Η ίδια, σίγουρη πως πρόκειται για τον Δημήτρη, παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο νεαρός αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει. Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του. Τα πράγματα παίρνουν όμως άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα και η Αγγελική αναγκάζεται να της πει μια δικαιολογία. Ακόμη, η Τζένη αποκαλύπτει στη Σοφία πόσο επικίνδυνος είναι ο Παύλος αλλά και πως στο παρελθόν έχει βιάσει και εκείνη τον ξεμπροστιάζει λέγοντας του ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών Ο Παύλος θεωρεί ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα είπε όλα αυτά και βγαίνει εκτός εαυτού. Όταν μάλιστα ο πρώτος πάει να αντιμετωπίσει τον αδελφό του που μίλησε στην Σοφία για το βιασμό, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Τότε φτάνει και ο Μιχάλης, ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα.

Ο Παύλος συνειδητοποιεί ότι η Τζένη ήταν αυτή που είπε στην Σοφία εξαρχής για την ιστορία με την Μαργαρίτα. Έτσι πάει να την ξεμπροστιάσει. Η γυναίκα ωστόσο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει να παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό. Τώρα πια έχει στα χέρια της ένα ηχητικό ντοκουμέντο που καίει τον Παύλο και τον στέλνει κατευθείαν στη φυλακή. Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικ νικ στο κτήμα.

Η Τζένη μπαίνει στο σπίτι των Αργυρών

Όσο η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη εκεί, η Αγγελική ζητά από τη Τζένη να ψάξει το σπίτι του “τρόμου” για να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη. Ένα τηλεφώνημα όμως από τον γνωστό της Αθηνάς στην Αστυνομία, τους ανατρέπει τα σχέδια. Την ενημερώνουν ότι κάποιος ερευνά την υπόθεση του Δημήτρη και έχει μάθει για τα «τρόπαια» που παίρνει από τα θύματα του. Έτσι η Αθηνά κάνει τα πάντα για να τα εξαφανίσει.

Ωστόσο, δίνει μάχη με τον χρόνο πριν τα ανακαλύψει πρώτη η Τζένη ή η Αγγελική. Λίγο αργότερα, η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς. Ωστόσο, δεν ξέρει ότι ο Παύλος την παρακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις