Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Λιγνάδης: Η ανάρτηση για το format στον υπολογιστή του
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Λιγνάδης: Η ανάρτηση για το format στον υπολογιστή του

Ακρίτα - Λιγνάδης: Το format, το ρεπορτάζ και η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στις 2 Φεβρουαρίου

Ανάρτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπαμ στο Ρεπορτάζ”. Συγκεκριμένα, η γνωστή συγγραφέας ανέβασε ποστ ενός λογαριασμού στο twitter, όπου αναφέρεται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε format στον υπολογιστή του (έσβησε όσα είχε αποθηκευμένα δηλαδή) στις 2 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που η Ακρίτα αποκάλυψε στο facebook ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

“Υπόθεση Λιγναδη, προσοχή στις ημερομηνίες. 02/02/2021 γράφω ότι του ζητήθηκε παραίτηση και την ίδια μέρα 02/02/21 με διαψεύδει ενώ παράλληλα εξαφανίζει κάθε τι ενοχοποιητικό από τον υπολογιστή του”, έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

https://twitter.com/NoNameMeTooGR/status/1401458872515272706?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1401458872515272706%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fkoinwnia%2Farticle%2Felena-akrita-i-anartisi-gia-ton-dimitri-lignadi-kai-to-format-ston-upologisti-tou—tin-idia-mera-pou-me-diepseude%2F

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπαμ στο Ρεπορτάζ”

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Μπαμ στο Ρεπορτάζ”, στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης που παραδόθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στη 19η ανακρίτρια αναφέρεται ότι την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε format στον υπολογιστή του, δηλαδή διέγραψε όλο το περιεχόμενό του. Όταν οι αρχές παρέλαβαν το ασημένιο λάπτοπ του στην κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποίησαν ένα μήνα μετά, στις 3 Μαρτίου, δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα.

Μάλιστα, οι αρχές δεν κατάφεραν να ανακτήσουν υλικό το οποίο ενδεχομένως είχε σβηστεί από τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του φυλακισμένου σκηνοθέτη, καθώς και ότι μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει η άρση του απορρήτου σε ειδικές εφαρμογές (όπως το Facebook κτλ), που καταγγέλλουν μάρτυρες και θύματα ότι χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος προκειμένου να κλείνει ραντεβού με τους εφήμερους εραστές του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις