Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 6/6: Χλεύασαν τον Τριαντάφυλλο, έξαλλος ο Σάκης
LIFESTYLE

Survivor spoiler 6/6: Χλεύασαν τον Τριαντάφυλλο, έξαλλος ο Σάκης

Survivor spoiler 6/6: Πανηγυρίζουν οι Amigos Para Siempre στο Survivor

Survivor spoiler 6/6: Το πρόγραμμα του Survivor αλλάζει, καθώς δεν βγαίνουν τα επεισόδια για να φτάσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου που επιθυμούσε ο Ατζούν, γι αυτό άλλωστε και ο τελικός θα πάει μία εβδομάδα νωρίτερα (4 Ιουλίου), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ίντριγκα λείπει από την παραλία στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώην παρέα των κόκκινων πέταξε από χαρά με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου αλλά στους πανηγυρισμούς τους πάνω… ξέφυγαν τα πράγματα.

Έκαναν ένα σκετσάκι, ο Ασημακόπουλος με τον Κόρο, στο οποίο ειρωνεύονται τον Τριαντάφυλλο. Φόρεσαν τις κουβέρτες σαν κάπες, έφτιαξαν και στεφάνια από κλαδιά και φύλλα και έκαναν πως ο Τριαντάφυλλος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο, προφανώς επειδή έλεγε συνέχεια ότι το Survivor είναι ένα Πανεπιστήμιο ζωής.

Ο Σάκης βέβαια εξαγριώθηκε με το συγκεκριμένο περιστατικό και στην κάμερα χειροκροτεί ειρωνικά με βάση τα όσα δείχνει το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (6/6). Λίγο πριν έκλαιγε ο τερματοφύλακας στους ώμους της Μαριαλένας για την αποχώρηση του φίλου του, όπως είπε και στηρίγματός του.

Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή, αλλά με βάση τη μεταβολή του προγράμματος, επεισόδιο δεν θα υπάρξει την Τετάρτη 9/6, παρά μόνο Δευτέρα (7/6) και Τρίτη (8/6).

Survivor: Τεράστια ανατροπή – Αυτός είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο

Μια τεράστια ανατροπή έρχεται για το Survivor, στο δρόμο για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ, καθώς το φαβορί για την νίκη φαίνεται να άλλαζε, διαψεύδοντας κάθε πρόβλεψη και κάθε στοιχηματική εταιρεία. Ο Τριαντάφυλλος έφυγε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/6), ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τον κύκλο παρουσίας της πρώτης ομάδας των Διασήμων.  Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι στην ουσία να μείνουν επτά «Μαχητές» στην τελική ευθεία. Μπορεί, άλλωστε, κάποιοι από αυτούς να συντάχθηκαν για καιρό με την κόκκινη ομάδα, αλλά δεν ήταν και μέλος της αρχικής ομάδας των Διασήμων. Οι εναπομείναντες Survivors, λοιπόν, εξασφαλίζουν πως το έπαθλο θα πάει σε ένα άτομο λιγότερο γνωστό από τις πρώτες διασημότητες, που βρέθηκαν στο παιχνίδι, σε μια επανάληψη της περίπτωσης του Ντάνου.

Ο κόσμος έχει ξεχωρίσει, για παράδειγμα, τον Ηλία ή την Ελένη για τον χαρακτήρα τους, με τους Σάκη, Μαριαλένα και Καρολίνα να ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, ενώ Ασημακόπουλος και «Κόρο» έχουν τους δικούς τους φαν για διαφορετικούς λόγους.

Αυτός παίρνει το έπαθλο

Ποιος, όμως, έχει τον πρώτο λόγο για τα 100.000 ευρώ; Το Athensmagazine.gr πραγματοποίησε χθες ένα μεγάλο poll και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ασφαλές. Και σε αντίθεση με όσα προβλέπουν οι περισσότεροι, νικητής δεν είναι ο Ηλίας στην προτίμηση του κοινού. Ο παίκτης, που μοιάζει αυτή τη στιγμή να προηγείται στην κούρσα, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο τερματοφύλακας και επιχειρηματίας έχει κάνει αρκετούς να τον συμπαθήσουν για τις αγωνιστικές του επιδόσεις και, μάλλον για αυτό το λόγο, έχει… σχεδόν αυτοδυναμία με 43% στις ψήφους έναντι 32% του Ηλία και 15% της Ελένης Χαμπέρη.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορεί στις επόμενες εβδομάδες να αλλάξουν…

Τα σχόλια της Γερμανού για τον Ντάφυ και την αποχώρηση από το Survivor

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις