Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο ΑΠΘ μετά από… ληστεία
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο ΑΠΘ μετά από… ληστεία

Κορονοπάρτι Θεσσαλονίκη: Έφοδο σε κορονο-πάρτι στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης έκαναν αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Θύμα ληστείας έπεσε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) μετά από κορωνοπάρτι 39χρονος, όπως κατήγγειλε ο ίδιος. Ο 39χρονος, ειδοποίησε τις αρχές και ανέφερε ότι την ώρα που πήγαινε να πάρει το μηχανάκι του από την περιοχή της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάποια άτομα του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Περιπολικά της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 39χρονο στο εφημερεύον νοσοκομείο. Η ΕΛΑΣ κατά τις πρώτες πληροφορίες έχει κάνει κάποιες προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι μέχρι τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων. Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική ιστοσελίδα thes.gr στις 3:30 το κορωνοπάρτι στο χώρο της Φιλοσοφικής ήταν στην κορύφωσή του, ενώ «εστίες» διασκέδασης εντοπίζονταν και σε άλλα κτίρια σχολών, με δυνατή μουσική και αλκοόλ.

Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου, ενόψει της τουριστικής περιόδου

Σημειώνεται ότι τα κορωνοπάρτι αποτελούν ένα ζήτημα το οποίο ταλανίζει τους ειδικούς καθώς μπορούν να προκαλέσουν πισωγυρίσματα, την ώρα που επιδημιολογική εικόνα της χώρας βελτιώνεται σταδιακά. Γι’ αυτόν τον λόγο χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε ότι συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου. «Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά και διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων, που σημαίνει συρροές, που σημαίνουν μέτρα, που σημαίνουν ζημιά στις τοπικές οικονομίες… Είναι ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς στην χθεσινή ενημέρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις